Reageer en Win: Nacon RIG 300HS en 300HX gaming headsets!

Article
vrijdag, 22 juli 2022 om 16:18
nacon rig 300hsf1658498781
Audio wordt steeds belangrijker in games en het is dan ook belangrijk om een goede gaming headset in huis te hebben. Ben je nog op zoek naar eentje, dan heb je mazzel, want in de Reageer en Win deze week geven we de Nacon RIG 300HS en 300HX weg!

Winnaars afgelopen week

Vorige week maakten jullie kans op Matchpoint - Tennis Champions voor de PS4 en PS5. Jullie moesten daarvoor op 3 artikelen reageren.
De winnaar van Matchpoint voor de PS5 is geworden… JustB!
De winnaar van Matchpoint voor de PS4 is geworden... hernieuw!
Allemaal van harte gefeliciteerd! Winnaars kunnen een mailtje sturen naar [email protected] en dan zorgen we ervoor dat je prijzen jullie kant op komen.

Reageer en Win - Nacon RIG 300HS en 300HX

Ontwikkelaars besteden anno 2022 steeds meer aandacht aan audio. Zo kunnen we genieten van extreem realistische geluiden, om helemaal ondergedompeld te worden in vreemde werelden. Daarvoor heb je natuurlijk alleen wel een goede gamingheadset nodig, zoals de Nacon RIG 300HS (voor de PS4 en PS5) en de Nacon RIG 300HX (voor de Xbox One en Xbox Series X/S).
De gaming headsets produceren niet alleen krachtig stereogeluid en hebben een noise-cancelling microfoon, maar bieden ook comfort door middel van een licht gewicht en exoskelet oorschelpen, zodat je uren achter elkaar kan blijven gamen. En je hebt bovendien volume en de mute-knop binnen handbereik, want die opties zitten in de kabel verwerkt. Als je één van de gaming headsets in huis wil halen, dan hebben we goed nieuws, want in de Reageer en Win geven we de Nacon RIG 300HS en 300HX weg!
Om kans te maken op deze mooie prijs moet je voldoen aan de standaard regels. Dat betekent aankomende week minimaal drie keer reageren op verschillende artikelen en in de reacties hieronder. Je mag natuurlijk ook meer comments plaatsen. Vergeet ook niet om aan te geven op welke versie je kans wil maken!
Het loont daarnaast ook om het Twitch-kanaal van XGN te volgen en erop te abonneren. Als subscriber maak je namelijk voor veel prijsvragen extra veel kans om te winnen!

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter, Instagram en TikTok! Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).