Back 4 Blood krijgt deze maand gigantische update

News
woensdag, 15 december 2021 om 14:00
back 4 bloodf1623840996
Back 4 Blood krijgt in december een grote update, waarin allerlei nieuwe dingen worden toegevoegd. Zo komt er bijvoorbeeld een offline campaign met progressie en een holiday activiteiten.
Om te beginnen krijgt Back 4 Blood een offline campaign waarbij je progressie boekt. Je kan de campaign dan offline zelf gewoon lekker spelen en allerlei functies vrijspelen, een functie waar al naar gevraagd werd sinds de launch van de game. Daarnaast wordt de wereld van Back 4 Blood ook helemaal in de kerststemming gebracht. De firing range en Fort Hope krijgen allemaal leuke kerstdecoraties. De december update komt uit op 16 december.
Ook komen er nieuwe kaarten naar het spel, waaronder een compleet nieuw type. Zo worden er met de updates Burn Cards geïntroduceerd, die in een Safe Room geplaatst kan worden en tijdelijk voor een bepaalde bonus zorgt. Zo krijg je bijvoorbeeld instant healing of meer weerstand. Er zijn ook een paar andere nieuwe kaarten toegevoegd, die vallen onder de kaarten die je kan toevoegen aan je deck. Zo is er nu bijvoorbeeld een kaart die je Quick Slot inventory met een extra slot uitbreidt.

Wat komt er nog meer naar Back 4 Blood?

Tot slot zijn er nog wat kleinere dingen die worden toegevoegd via de update. Zo komen er kerstgerelateerde items naar de game, die alleen tijdens kerst verkrijgbaar zijn. Ook wordt er een nieuw deel toegevoegd aan Fort Hope, genaamd de Ridden Practice Area. Hier krijg je de mogelijkheid om als zombie te spelen en gevechten tegen overlevenden te oefenen. Tot slot komt er nog een welbekende bug fix achteraan, waar ook allerlei balans veranderingen in zitten.