‘Geliefd personage terug in Avengers Secret Wars’

News
dinsdag, 18 oktober 2022 om 16:00
marvelf1667037119
Als je het MCU de laatste jaren hebt gevolgd zul je ongetwijfeld weten dat we een aantal van de grondleggers van de Avengers sinds Endgame niet meer hebben gezien. Tegelijkertijd houdt Marvel zich momenteel bezig met het multiverse. Nu wordt beweerd dat we op die manier een oude bekende terug gaan zien.
In de eerste tien jaar van het MCU kon Robert Downey Jr. gezien worden als één van de gezichten van Marvel's ambitieuze filmproject. Iron Man trapte het MCU af en was ook buiten zijn eigen films vaak in het universum te zien. Uiteindelijk was het ook Iron Man die de eer had Thanos voor ééns en voor altijd te verslaan.
De Tony Stark die wij kennen kreeg een waardig afscheid, maar in superheldenverhalen is het meer regel dan uitzondering dat personages op één of andere manier terugkeren. Dat lijkt ook te gaan gebeuren in één van de komende Avengers films. Een insider die het de laatste jaren vaak bij het rechte eind had beweert dat Tony Start terug is in Avengers Secret Wars en dat hij gespeeld wordt door Robert Downey Jr.

Speelt Robert Downey Jr. de originele Iron Man in Secret Wars?

De Secret Wars verhaallijn waar Secret Wars op gebaseerd is, is een multiverse-verhaal, zoals verschillende recente MCU projecten dat ook zijn. Het is dan ook maar de vraag of de Tony Stark die we in de film voorgeschoteld krijgen lijkt op het personage dat we kennen. Uiteraard is het ook nog even afwachten of deze geruchten kloppen en of het plan ook daadwerkelijk uitgevoerd kan worden.
Momenteel liggen er namelijk heel wat plannen op de schop bij Marvel. De productie van de Blade reboot loopt tegen de nodige problemen aan. Daardoor is er ook veel geschoven met andere aankomende films.

Populair Nieuws

Laatste Reacties