Avatar 2 is mogelijk 6 uur durende film voor streaming

News
vrijdag, 17 december 2021 om 15:30
avatarf1639597174
James Cameron, de regisseur van Avatar, wil in de toekomst mogelijk twee versies van zijn film kunnen tonen, namelijk een versie voor de bioscoop en een verlangde versie voor streaming die mogelijk wel zes uur kan duren.
Cameron werkt op dit moment aan maar liefst vier vervolgdelen van Avatar. De nieuwe films zullen in de bioscoop verschijnen, maar Cameron ziet ook een paar mogelijkheden voor streamingsdiensten. Zo wil hij mogelijk verlengde versies van de films zien voor streaming die wel zes uur kunnen duren.
Verder vertelde Cameron in een interview met Variety dat hij houdt van verandering en als iets chaotisch is. Hij wil graag films maken die zowel zes uur, twee uur en een half uur kunnen duren. Hoewel hij hierover na denkt, betekent dit niet dat hij echt versies van zes uur gaat maken, maar ze kunnen misschien wel een stuk langer duren dan de film die in de bioscoop verschijnt.

Eerste foto's Avatar 2 gedeeld

Eerder deze week heeft James Cameron foto’s gedeeld van Avatar 2. Op de foto’s zie je onder andere General Ardon in een cockpit van een dragon gunship. Verder zie je foto’s van hoe de onderwaterscènes worden vastgelegd. Avatar 2 staat gepland om 16 december 2022 uit te komen.