12 Days of Christmas dag 9: WIN een unieke Microsoft Space Jam perskit

News
vrijdag, 17 december 2021 om 16:00
12 days of christmas overzichtf1638274010
What's up, doc? Nou, een prachtig Space Jam prijszenpakket! We zijn toe aan dag 9 van de 12 Days of Christmas. De prijs van vandaag is nergens te koop: een epische perskit van Space Jam vol met unieke Xbox goodies!

12 days of Christmas Dag 9: WIN een unieke Microsoft Space Jam perskit

Vandaag hebben we een heel speciale prijs voor jullie. Vaak worden game- of filmreleases begeleid met een perskit. Hierin zitten naast informatie over de film of game vaak ook goodies die nergens anders te koop zijn. Dat is ook het geval bij Space Jam: A New Legacy. De perskit van deze film zit vol items die je echt niet wil missen!
Space Jam A New Legacy is een vervolg op het eerdere deel uit 1996 en biedteen mix van de cartoons van Loony Toons en live action. In dit vervolg heeft Michael Jordan plaats gemaakt voor Lebron James en zien we verder grote Amerikaanse sterren als Don Cheadle, Khris Davis, Sonequa Martin-Green en Cedric Joe. In A New Legacy worden LeBron James met zijn zoon Dom gevangengezet in een digitale wereld door een valse AI. Samen met de Loony Toons, waaronder Bugs Bunny zullen ze moeten ontsnappen.
chris1f1639658926

Wat zit er in de Microsoft Space Jam perskit?

In de perskit bij deze leuke familiefilm zit een beeldje van LeBron James in Tune Squad outfit. Daarnaast krijg je niet één, niet twee, maar maarliefst drie custom Xbox controllers, waarvan er maar één ooit in de winkel verkrijgbaar geweest is. Hiermee heb je dus echt unieke exemplaren in handen! Alsof dat nog niet genoeg is krijg je bij deze perskit ook nog eens 12 maanden Xbox Game Pass cadeau!
Echt een uniek pakket voor de Xbox fan dus!
Nog even samenvattend, dit zit in de Space Jam perskit:
  • Een beeldje van LeBron James
  • 3 custom XBox controllers
  • 12 maanden XBox Game Pass
chris2f1639658999

Hoe kun je winnen?

Meedoen is heel makkelijk en kan op twee manieren: voor jezelf of voor een ander. Voor jezelf meedoen? Wees lekker pro-actief en positief op de website. Meedoen aan de prijs, doe je door leuke berichtjes achter te laten onder artikelen of op de reactie van iemand anders. Zo simpel is het! Meer is natuurlijk beter, maar al vanaf één berichtje doe je mee! Reageer ook onder dit bericht, zodat we weten dat je mee wil dingen naar deze prijs.
Meedoen voor een ander? Deze actie zal ook op Facebook en Twitter verschijnen. Wil je iemand anders laten winnen, deel het bericht dan vooral met hen door ze te taggen! Wie weet win jij de prijs dan voor iemand anders.
Liever meedoen aan een andere winactie? Bekijk dan hier het overzicht. Je mag ook meedoen aan de andere win-acties, maar je kan maar één keer winnen.
De winnaar van de deze actie maken we met kerst hier op de site bekend. Deze unieke perskit van Space jam geven we weg in samenwerking met Microsoft. We bedanken hen dan ook voor het ter beschikking stellen van deze unieke prijs!