Assassin's Creed Valhalla verdubbelt op dag één aantal spelers Odyssey

  Assassin’s Creed Valhalla is eerder deze week gelanceerd en bij Ubisoft kan er flink feest gevierd worden. Op dag één heeft de nieuwe titel namelijk al twee keer zoveel spelers dan op de launchdag van Assassin’s Creed Odyssey.

  We hebben er twee jaar op moeten wachten, maar de Assassin’s Creed serie heeft eindelijk weer een nieuwe titel in haar portfolio. Ubisoft heeft de tijd goed gebruikt, want Assassin’s Creed Valhalla is goed ontvangen en werd in de review op XGN.nl beloond met een mooie 8.6.

  De game wordt niet alleen goed ontvangen door de pers, maar blijkbaar ook door de spelers. Ubisoft heeft namelijk bekendgemaakt dat Assassin’s Creed Valhalla een opvallend goede lancering heeft gehad. De gloednieuwe game heeft op lanceringsdag namelijk twee keer zoveel spelers in vergelijking met Assassin’s Creed Odyssey. Dat zal waarschijnlijk enigszins te maken hebben met het feit dat de game op meer platformen uitkomt dankzij de lancering van next-gen, maar de groei is zeker opmerkelijk te noemen.

  Spelen met een sluipende viking

  In Assassin’s Creed Valhalla stappen spelers in de laarzen van Eivor, een viking die Noorwegen verlaat vanwege de vele oorlogen en een nederzetting wil opzetten in Engeland. Ook daar komt hij er alleen al snel achter dat hij geen rust zal krijgen, door de aanwezigheid van vijandelijke Denen en meerdere Angelsaksische koninkrijken. Voor je het weet mag je de vertrouwelijke assassin’s blade weer gaan inzetten en je afdruk achterlaten in de geschiedenisboeken.

  In onze review werd Assassin’s Creed Valhalla geprezen voor de uitgestrekte, prachtige wereld, de introductie van toffe nieuwe elementen en een interessante verhaallijn die tot het einde toe blijft boeien.

  Assassin's Creed Valhalla

  Verkijgbaar vanaf 10 november 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.