Dit zijn de beste Netflixseries op dit moment

Article
maandag, 18 mei 2020 om 10:00
dead to mef1589538534
Er zijn zo veel series op Netflix dat je bijna niet kan kiezen wat je moet kijken. Maar gelukkig heeft Netflix weer een top 10 lijstje gemaakt van de beste Netflixseries op dit moment.

Dead to Me

Weduwe Jen raakt bevriend met Judy die ze heeft ontmoet tijdens een therapiegroep. Allebei hebben ze iemand verloren. Jen verliest haar man die wordt aangereden en Judy verliest haar verloofde die een hartaanval krijgt. Terwijl Judy positief probeert te blijven kan Jen haar verdriet niet in bedwang houden waardoor ze een sterke band opbouwen. Maar al snel komen ze achter de duistere waarheid over hun verlies.
sorjonenf1589539148

Sorjonen

Sorjonen, oftewel Bordertown gaat over detective Kari Sorjonen die werkt bij de Finse Nationale Opsporingsbrigade. Samen met zijn vrouw Pauliina en dochter Janina verhuist hij naar Lappeenranta, een klein stadje dat dicht bij de Fins-Russische grens ligt. Daar probeert hij meer tijd te spenderen met zijn gezin om zijn rust terug te vinden. Daar neemt hij een nieuwe baan aan bij de politie en lost hij allerlei moordzaken op die gebeuren in het stadje.
the flashf1589539451

The Flash

Hij is sneller dan het licht. Barry Allen krijgt supersnelheid nadat hij is getroffen door de bliksem en hij maanden lang in een coma belandt. Al snel ontdekt hij dat hij niet de enige is met zulke krachten en dat anderen het zelfs gebruiken voor kwade bedoelingen. Samen met de mensen van S.T.A.R. Labs beschermt hij Central City tegen al het kwaad en beschermt hij de burgers als de superheld die we allemaal kennen als The Flash.
outer banksf1589539607

Outer Banks

Een groep tieners gaat op vakantie naar de Outer Banks van North Carolina. Voor ze het weten wordt hun vakantie verstoord door een orkaan wat voor eigenaardige gebeurtenissen zorgt. De tieners zullen keuzes moeten maken waarbij hun leven op het spel wordt gezet. Ondertussen wordt er gezocht naar de vader van de leider van de groep tieners. Tijdens hun zoektocht ontstaan er romances, conflicten en nemen ze het op tegen hun rivalen.
el dragonf1589539752

El Dragón: Return of a Warrior

Miguel Garza verblijft twintig jaar lang in Japan nadat zijn ouders vermoord zijn toen hij jong was. Wanneer hij opgroeit tot groot financier en meester in vechtsporten keert hij terug naar zijn geboorteland Mexico waar hij zijn grootvader vergezeld bij een kartel en hij het op moet nemen tegen twee grote rivalen.
la casa de papelf1619777260

La casa de papel

El Professor El Professor keert samen met zijn criminelen terug in het vierde seizoen van La Casa de Papel. Er lopen spanningen rond de groep en woede en verdriet spelen flink op. El Professor probeert de groep bij elkaar te houden terwijl de groep het steeds zwaarder zal krijgen.
hollywoodf1589539970

Hollywood

Een groepje acteurs en filmmakers proberen het te maken in Hollywood na de Tweede Wereldoorlog. Ze proberen hun droom waar te maken, maar dat gaat niet al te makkelijk. Veel mensen hebben vooroordelen over de acteurs zoals hun seksualiteit, hun geslacht en ras. Ze proberen er alles aan te doen om het te maken en moeten daarvoor het één en ander opgeven.
workin momsf1589540632

Workin' Moms

Vier verschillende moeders proberen hun pad te vinden richting carrière, liefde en ouderschap, maar dat gaat niet bepaald makkelijk. Ze krijgen te maken met identiteitscrisissen, ongeplande zwangerschappen, depressies en kans op een grote baan. De moeders Kate, Anne, Frankie en Jenny proberen ieder hun eigen problemen op te lossen en werken aan hun taak als moeder.

Too Hot to Handle

In de reality-tv show Too Hot to Handle proberen jonge alleenstaande mensen elkaar te leren kennen zonder dat er affaires plaats zullen vinden. Elk persoon begint met een startbedrag van $100.000. Wanneer ze seksuele contact proberen te zoeken neemt hun prijzengeld af. Dit hebben de kandidaten acht afleveringen lang vol moeten houden en in de reünie-aflevering is er te zien wie het allemaal hebben volgehouden.

The Last Dance

The Last Dance is een sportdocumentaire over de Amerikaanse basketballer Michael Jordan en de Chicago Bulls. In de afleveringen van de documentaire zien we beelden van het Bulls-seizoen tussen 1997 en 1998 wat zijn allerlaatste seizoen was bij het team. Deze beelden laten zowel zijn carriers als zijn privé-leven zien met ups en downs. De beelden van zijn laatste NBA-kampioenschap zijn overigens nog nooit eerder vertoond.