Assassin's Creed Valhalla krijgt deze week Level Scaling en nieuwe wapens

News
maandag, 26 juli 2021 om 13:00
assassins creed valhalla combat forestf1620646652
Ubisoft is nog lang niet klaar met Assassin’s Creed Valhalla. Naast uitbreidingen is de ontwikkelaar namelijk ook bezig met nieuwe content en features via updates. Zo kunnen spelers deze week een Level Scaling-systeem en nieuwe wapens verwachten!
Voor een ontwikkelaar is het altijd lastig om de sweet spot te vinden voor een moeilijkheidsgraad. Sommige spelers zijn zeer bekend met het genre en willen graag een uitdaging krijgen, terwijl anderen al moeite hebben om door de tutorial heen te komen. Daarom komt Ubisoft met een nieuwe manier om de moeilijkheidsgraad aan te passen voor spelers in Assassin’s Creed Valhalla.
Via Twitter heeft de ontwikkelaar en uitgever namelijk bekendgemaakt dat er op 27 juli een update zal uitkomen, waarbij spelers de mogelijkheid krijgen om gebruik te maken van een nieuw Level Scaling-systeem. Als Level Scaling uit staat, dan zullen vijanden ‘zoals geadverteerd’ in een gebied spawnen. Zet je de het systeem hoger, met Nightmarish als hoogste optie, dan zullen vijanden een veel grotere uitdaging bieden.

Nieuwe wapens voor Eivor

Naast het Level Scaling-systeem zal update 1.30 ook komen met iets waar spelers al sinds release om vragen. Hoewel er in de game namelijk flink wat wapens zitten, mist er één vrij voor de hand liggende wapenklasse: eenhandige zwaarden. De update zal dus nieuwe wapens aan Assassin’s Creed Valhalla toevoegen. Op welke manier spelers precies aan de zwaarden kunnen komen en om hoeveel wapens het gaat, dat is nog niet bekend.
Deze zomer hebben spelers ook een nieuwe uitbreiding om naar uit te kijken. The Siege of Paris DLC moet namelijk in de komende weken verschijnen. Daarnaast zal er in 2022 ook nog een derde uitbreiding voor Assassin’s Creed Valhalla uitgebracht worden en mogelijk zelfs meer...