Assassin's Creed Valhalla glitch maakt je dronken

  Na 20:00 uur niet meer drinken is een regel waar Eivor uit Assassin’s Creed Valhalla zich niet bepaald aan houdt. Hij kan er alleen niet zo heel erg veel aan doen. Een aantal mensen hebben een glitch ervaren waarin Eivor na het doodgaan dronken is als hij terug tot leven komt.

  Deze glitch is niet catastrofaal voor de game en zelfs wel een beetje grappig. Het kan wel irritant zijn, want het is bij velen een terugkerende bug, maar het duurt niet lang en het ziet er erg leuk uit.

  Wat gebeurt er?

  Wat er gebeurt bij deze glitch is dat nadat je in de game dood bent gegaan, Eivor terug tot leven komt op de plek waar je het spel voor het laatst opgeslagen hebt. Als dit gebeurt is Eivor gewoon hartstikke dronken. Je ziet hem of haar heen en weer bewegen en je scherm wordt vaag. De glitch duurt maar een paar seconde, maar het gebeurt bij een aantal mensen iedere keer als ze terug tot leven komen.

  Makers reageren

  Op de supportpagina van Assassin’s Creed Valhalla werd de glitch meerdere keren genoemd. Sommige mensen gingen er zelfs vanuit dat dit gewoon bij het spel hoorde. Er werd door de makers van de game, Ubisoft, gereageerd. Die geeft in een reactie aan dat dit niet het geval is.

  De glitch kan zelfs nog een beetje verder gaan dan alleen dronken zijn. Sommigen hebben als volgend effect dat de kleur uit hun spel weg is. Dit is vaak simpel op te lossen door bijvoorbeeld te fast travelen, maar wel heel erg vreemd.

  Hebben jullie ervaring gehad met deze gitch? En vonden jullie dit wel grappig of erg irritant? Laat het ons weten!

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.