Gameplay beelden van Prince of Persia reboot stonden al acht jaar op YouTube en niemand die het merkte

News
vrijdag, 08 mei 2020 om 13:30
xgn google image
Het duurde maar liefst acht jaar voordat een resetera gebruiker opmerkte dat er wel hele fraaie beelden van ene Prince of Persia game op YouTube stonden. De beelden tonen gameplay beelden van een titel genaamd Prince of Persia Redemption.
In de YouTube video zien we ruim drie minuten gameplay van een game die in ontwikkeling zou zijn geweest bij Ubisoft Montreal. De video toont de hoofdpersoon die via parkours door een vlammenzee manoeuvreert en het gevecht aangaat met diverse vijanden en demonen. De gevechten doen erg denken aan de Sands of Time gameplay, waarbij de dolk van de prins demonen in de tijd doet verdwijnen.
Hoe de video al die tijd onopgemerkt is gebleven is verbazend. Er wordt al lange tijd geroepen om een nieuwe Prince of Persia, maar tot nu toe heeft Ubisoft de boot altijd afgehouden, aangezien die serie te veel zou lijken op de Assassin's Creed serie. Tegenwoordig is die serie met Origins, Odyssey en de nieuwe Valhalla een duidelijk andere koers ingeslagen, waardoor er meer ruimte lijkt voor een echte Prince of Persia met juist meer focus op parkours en verhalende gameplay.
Momenteel is er weer vernieuwde aandacht voor Prince of Persia, aangezien de domeinnaam van Prince of Persia 6 geregistreerd is.

Populair Nieuws