Assassin’s Creed Mirage krijgt binnenkort een grote update

News
donderdag, 16 november 2023 om 15:30
assassins creed miragef1662103517
Assassin’s Creed Mirage is wat korter dan we in de laatste jaren van de franchise gewend waren. Veel spelers vinden dat fijn, maar natuurlijk zijn er ook fans die juist wat langer willen genieten van de game. Dat kan binnenkort dankzij een update.
Ergens in december komt er een grote update voor Assassin’s Creed Mirage, zo laat Ubisoft weten via Twitter. Deze update biedt spelers meteen veel extra speeltijd, want er wordt een hele nieuwe modus toegevoegd. Na de update heeft Assassin’s Creed Mirage namelijk een New Game + optie.
Wat dat precies inhoudt is nog niet helemaal duidelijk. Vaak kun je in een New Game + modus je uitrusting uit je eerdere playthrough houden, maar zijn bepaalde vijanden en met name eindbazen moeilijker gemaakt. Wat Assassin’s Creed Mirage zoal aanpast zullen we volgende maand merken.

Ook nieuwe permadeath modus in Assassin’s Creed Mirage update

Wie de spanning van de game een beetje wil opvoeren, kan ook nog uitkijken naar een andere nieuwe feature. De update die New Game + toevoegt, geeft de game namelijk ook een optionele permadeath feature. Zo staat er meteen wat meer op het spel als je onvoorzichtig te werk gaat. Deze feature is in alle moeilijkheidsgraden beschikbaar.
Het is nog niet duidelijk wanneer deze update voor Assassin’s Creed Mirage daadwerkelijk uitkomt. Ubisoft belooft snel meer details te delen. Het kan zijn dat er iets gedeeld wordt tijdens The Game Awards, maar er is geen regel die zegt dat updates in december groots onthuld moeten worden bij die show.