Dit is volgens FIFA 23 de winnaar van het WK!

News
donderdag, 10 november 2022 om 11:30
kroatie fifa 23f1661342008
Het WK voetbal staat voor de deur en is in FIFA 23 zelfs al te spelen. Liefhebbers van de sport hebben vast al ideeën over wie er gaat winnen en hebben er misschien zelfs wedjes over lopen. EA doet nu via FIFA 23 ook een voorspelling.
Via de World Cup Kick-Off en Trounament modi van FIFA 23 heeft EA een voorspelling voor wie het WK voetbal van 2022 gaat winnen. De voorspelde winnaar is een groot voetballand, maar is toch een opvallende winnaar. Het land heeft namelijk al sinds 1986 geen wereldtitel meer in de wacht gesleept.
Die informatie zal voor sommige mensen al genoeg zijn om te deduceren dat Argentinië als winnaar uit de bus komt volgens EA. Volgens de simulatie komt het land in de finale terecht nadat het Frankrijk verslaat in de halve finale. De wereldtitel wint Agentinië met 1-0 van buurland (net aan) Brazilië.
Messi is daarbij een sleutelfiguur: hij scoort gedurenden het toernooi acht doelpunten. Daarmee wint hij ook zowel de Gouden Bal als de Gouden Schoen. Al met al zou het een zeer succesvol WK zijn voor Argentinië.

Gaat Argentinië het WK winnen?

Al het bovenstaande kan in zekere zin als spoiler gezien worden, want hoewel de aftrap van het WK nog niet is geweest, is EA’s voorspelling van de winnaar in de vorige drie WK’s uitgekomen. Het is geen garantie dat dat weer gaat gebeuren, maar je weet maar nooit. Als jij een andere voorspelling hebt kun je die hier doen en zo kans maken op die gelimiteerde items voor de FUT modus van FIFA 23.