Apple HomePod Mini aangekondigd

News
dinsdag, 13 oktober 2020 om 19:15
schermafbeelding 2020 10 13 om 190431f1602608703
Apple heeft tijdens het Hi Speed event de nieuwe HomePod Mini aangekondigd. Deze slimme speaker brengt Siri-functionaliteit naar jouw huiskamer. Bestuur jouw slimme apparaten of geniet van een heerlijke muziekervaring.

Apple HomePod Mini release aangekondigd tijdens Hi Speed event

Apple heeft tijdens haar Hi Speed event de Apple HomePod Mini aangekondigd. De HomePod mini heeft een vernieuwd design dat er een stuk fraaier uitziet. Nu zien we een meer bolvormige HomePod. Apple HomePod mini heeft een scherm op de bovenkant waar je het geluid mee regelt. Dit scherm licht op als je muziek speelt of bijvoorbeeld met Siri aan het praten bent.
homepod mini 2f1602608899

Apple HomePod mini belooft fantastische audio

Apple HomePod Mini belooft een goede muziekkwaliteit. HomePod Mini gaat een ware concurrent worden voor andere slimme assistenten. De HomePod Mini belooft ook een verbeterde samenwerking met Siri. Misschien kunnen we nu eindelijk normaal aan Siri vragen hoe laat het is, zonder dat er iemand willekeurig gebeld wordt. Niemand zit daar op te wachten als je het ons vraagt.
De Apple HomePod mini kun je zelfs als intercom gebruiken, samen met andere HomePods. Zo kun je communiceren met iedereen door het huis. Dit gaat samen met Siri. Verder is de slimme speaker te koppelen aan andere Homepod Mini's voor een mooi stereo-effect in huis. HomePod Mini gaat 99 dollar kosten. Een europrijs is op het moment van schrijven nog niet bekendgemaakt. Je kunt hem bestellen vanaf 6 november 2020.

Populair Nieuws