Apple kondigt California Streaming Event aan voor 14 september

News
woensdag, 08 september 2021 om 9:30
apple september 14 california streaming event invite 163107180816x9f1631084973
Apple heeft haar grote evenement voor dit najaar aangekondigd. Het 'California Streaming' Event staat voor 14 september 2021 gepland. Verwacht wordt dat het evenement de aankondiging van de iPhone 13 met zich meebrengt.
Op dinsdag 14 september trapt Apple om 19.00 uur Nederlandse tijd af met het nieuwe California Streaming event. Wat er precies tijdens het evenement uit de doeken wordt gedaan, heeft Apple nog niet laten weten, maar de kans is groot dat het de onthulling van de iPhone 13 betreft. Analisten stellen al maanden dat de telefoon deze maand onthuld zou worden.
Officieel heeft Apple niets bevestigd rondom haar nieuwste model, maar analisten hebben al redelijk wat uit de doeken gedaan. Zo wordt gesteld dat de telefoon in vier modellen verschijnt, waarbij de goedkoopste variant voor 699 dollar over de toonbank moet gaan. Ook zouden nieuwe features op de planning staan, zoals een verbeterd scherm.
Wat de iPhone 13 mogelijk wel allemaal met zich mee gaat brengen, hebben we voor jou al op een rijtje gezet. Alle geruchten rondom de iPhone 13 hebben we namelijk verzameld. Daar vind je ook meer over de mogelijke releasedatum van de telefoon.

California Streaming Event brengt dan de iPhone 13

Naast de nieuwe line-up rondom de iPhone 13 wordt tijdens het event ook nog een ander toestel verwacht. De nieuwe generatie MacBooks zou namelijk ook op de planning staan. Verder gaan er geruchten dat Apple werkt aan een AR/VR headset die maarliefst 3000 dollar zou kosten. Dinsdag 14 september zullen we in ieder geval weten wat Apple de komende tijd gaat brengen via deze link.

Populair Nieuws