Antonio Banderas naast Tom Holland te zien in Uncharted film

News
dinsdag, 03 maart 2020 om 11:36
mv5bodrhymizndktotjkzs00nwmyltk0mtmtmwm0y2yymjg0yjm3xkeyxkfqcgdeqxvymjuyndk2odc at v1f1583224236
Er is weer een nieuwe update bijgekomen over de nieuwe Uncharted film. Het is nu bekendgemaakt dat Antonio Banderas een rol heeft bemachtigd in de verfilming van deze bekende game.
Langzaam maar zeker komt de langverwachte Uncharted film steeds dichterbij. Het is al een tijdje bekend dat Tom Holland de hoofdrol zal spelen, maar nu is het nieuws eruit dat niemand minder dan Oscar-genomineerde Antonia Banderas de cast zal versterken. Welke rol Banderas zal spelen is nog niet bekend. Naast Tom Holland en Antonio Banderas zullen we Mark Wahlberg in de film zien, hij zal de rol van Victor “Sully” Sullivan spelen.
Het is ook bevestigd dat The 100-actrice Tati Gabrielle en Grey’s Anatomy’s Sophia Taylor Ali een rol in de film hebben gekregen. Naast alle aankondigingen van de cast is ook bevestigd dat Venom-regisseur Ruben Fleischer officieel heeft getekend voor de regie van de film. De opnames zullen waarschijnlijk snel van start gaan, de releasedatum van de film staat momenteel op 5 maart 2021.
De Uncharted film zal een prequel zijn op de populaire games. Er zijn veel scriptwijzigingen geweest, maar nu is er eindelijk een script vastgesteld. In de film zullen we zien hoe afstammeling van een avonturier Nathan Drake, gespeeld door Tom Holland, de locatie van El Dorado oftewel de verloren stad ontdekt. Dit kan natuurlijk niet vlekkeloos verlopen. in zijn zoektocht zal Nathan te maken krijgen met een concurrerende schattenjager.