EA geeft eindelijk meer uitleg over slechte verbindingen met FIFA online

News
dinsdag, 03 maart 2020 om 12:00
fifa 20 tacklef1581420079
In de Pitch Notes laat EA weten dat ze bezig is met nieuwe veranderingen die de connectie moet gaan verbeteren. Het bedrijf geeft uitleg over hoe de software werkt met een Live Study Methodology.
In december heeft EA al laten weten dat ze bezig is met frequente updates voor FIFA die ervoor moeten zorgen dat de connectie beter wordt. Vandaag laat het bedrijf weten hoe zit dit van plan is te doen. EA vertelt dat wanneer ze een online verandering implementeert er miljoenen mensen de verandering zullen voelen. Om die reden is het bedrijf begonnen met Live Studies. Na veel intern testen gaat een potentiële verandering naar een groep testers die accurate feedback kunnen geven.
Doordat deze spelers hun ervaringen delen en data verzamelen door te spelen kan EA meer accurate veranderingen door voeren. De live study waar EA nu mee bezig is, is een kleine verandering naar reactie tijd op spelerinvoer. Oftewel, hoe snel de game reageert op een knop die wordt ingedrukt. In de komende weken zal deze verandering veel getest worden en een select aantal spelers kunnen dit gelijk al uitproberen
picture1pngadaptcrop16x91455wf1583226321
Met deze verandering kan ook de internet connectie beter aangepakt worden. Hierdoor hoopt EA dus grotere veranderingen te brengen aan de connectie. Maar dit kan ze pas echt doen wanneer genoeg wedstrijden zijn geanalyseerd. Dat EA met creatieve oplossing komt voor haar problemen is op te merken. Maar ben jij het er mee eens dat ze weken aan testen nodig heeft om een kleine verandering te implementeren?

Populair Nieuws