Ant-Man schittert in nieuwe film met behoorlijke ensemblecast

News
zondag, 05 november 2023 om 12:00
ant man and the wasp quantumania st 14 jpg sd high copyright marvel studios 2022 all rights reservedf1698929590
A24 heeft de cast bekendgemaakt van Death of a Unicorne, haar nieuwe film met Paul Rudd (bekend van de ultrapopulaire Ant-Man-franchise) en Jenna Ortega (bekend van Wednesday) en het belooft een film te worden met meerdere grootse sterren in het landschap van Hollywood.
Het ensemble dat zich officieel bij het duo voegt, omvat onder andere Richard E. Grant, Téa Leoni, Will Poulter, Anthony Carrigan, Sunita Mani, Jessica Hynes en Stephen Park.
Death of a Unicorne vertelt het verhaal van een vader en zijn dochter, gespeeld door respectievelijke acteurs Paul Rudd en Jenna Ortega, die samen onderweg zijn naar een weekenduitje. Tijdens hun reis gebeurt er alleen een ongelukkig incident: ze raken betrokken bij een aanrijding met een eenhoorn, wat uiteraard een zeldzaam en magisch wezen is.
Het plot neemt een interessante wending wanneer blijkt dat de vaders steenrijke baas, vertolkt door Richard E. Grant, lucht krijgt van het ongeluk en geïnteresseerd raakt in de eenhoorn. Het blijkt dat dit mythische wezen over genezende eigenschappen beschikt die zeer waardevol kunnen zijn. Dit gegeven vormt het startpunt voor een intrigerend verhaal waarin de personages geconfronteerd worden met morele dilemma's en ethische kwesties.
De keuzes die de vader en dochter moeten maken na het ernstige en vervelende ongeluk, en de invloed van de baas op hun beslissingen, staan in deze film centraal in het verhaal. Het lijkt erop dat de film zal verkennen hoe mensen omgaan met onverwachte situaties en ethische vraagstukken wanneer er veel op het spel staat op een leuke en bovenal speelse manier.
Deze ongewone premisse belooft dan uiteindelijk ook naar alle waarschijnlijkheid een mix van drama, komedie en mogelijk zelfs enkele fantasie elementen, aangezien een eenhoorn een belangrijke rol speelt in het verhaal. De toevoeging van humor en menselijke emoties aan het plot kan leiden tot een boeiende kijkervaring.