Update - AMS IX storing zorgt voor internetproblemen

News
woensdag, 06 april 2022 om 11:01
storingf1623744697
Als je momenteel geen toegang hebt tot het internet, dan is het goed mogelijk dat je last hebt van een storing bij internetknooppunt AMS_IX. Het bedrijf kampt momenteel nu namelijk met problemen.
Anno 2022 zijn we allemaal enorm afhankelijk van het internet. Of je nu online moet vergaderen, even wil genieten van een film of serie op je favoriete streamingdienst of een game wil spelen, je hebt constant internet nodig. Heb is dan ook een groot probleem als er een storing is en je geen toegang kan krijgen tot het wereldwijde web.
Momenteel lijkt en helaas zo'n storing gaande te zijn bij internetknooppunt AMS_IX, waar meerdere providers last van hebben. Op Allestoringen.nl komen er namelijk veel klachten binnen over de provider. De meeste meldingen gaan over vast internet van de provider, maar er zijn ook klanten die last hebben van hun televisieverbinding en mobiel internet. De meeste meldingen komen binnen uit de regio Amsterdam, Rotterdam en Den Bosch.

Update - Wordt er aan de storing gewerkt?

Het lijkt erop dat de probleem bij AMS_IX is opgelost, waardoor je als het goed is weer toegang hebt tot het internet. Als dat niet het geval is, dan zal je waarschijnlijk nog even geduld hebben voordat alles weer is opgestart.