American Horror Story krijgt 3 nieuwe seizoenen

News
vrijdag, 10 januari 2020 om 15:00
american horror story season 9 teaser gepubliceerd 149514 1f1631628559
De populaire horrorserie American Horror Story krijgt drie nieuwe seizoenen. Tijdens Television Critics Association 2020 is gezegd dat het einde voorlopig nog niet in zicht is.
Fox heeft American Horror Story voorlopig weer leven in geblazen. Er komen namelijk drie nieuwe seizoenen in de toekomst. De show had al een groen licht voor een tiende seizoen, die later dit jaar op de buis zal verschijnen, maar nu komt er ook een elfde, twaalfde en zelfs een dertiende seizoen.
Helaas weten we nog niet waar de nieuwe seizoenen over zullen gaan. De makers van de serie staan er om bekend dat ze het plot pas een paar maanden voor de première bekend maken. Wat we wel weten is dat er kans is dat een paar bekende acteurs en actrices uit de eerdere seizoenen waarschijnlijk terug zullen komen. Evan Peters, Sarah Paulson, Denis O'Hare, Kathy Bates, Jessica Lange, Emma Roberts, Angela Bassett en veel andere castleden zijn al in eerdere seizoenen terug gekomen, dus waarschijnlijk zal dit bij de volgende seizoenen ook het geval zijn.
Ben jij ook benieuwd naar de volgende seizoenen en waar denk je dat ze over zullen gaan? Laat het ons vooral weten!