Amazon trapt weekend af met gloednieuwe actiefilm

News
zaterdag, 21 januari 2023 om 12:00
ar 3720 largef1674122303
Amazon heeft het derde weekend van januari goed afgetrapt. De streamingdienst van de gigant, Prime Video, heeft er namelijk een gloednieuwe actiefilm bij genaamd The Enforcer. Ook krijgt een geliefde serie er dit weekend een nieuw seizoen bij.
In The Enforcer staat Miami-maffioso Cuda (gespeeld door Antonio Banderas) op het punt om alles wat hem lief is op te geven wanneer hij erachter komt dat zijn bazin Estelle (Kate Bosworth) een jong meisje in gevaar brengt. Om haar te redden, keert hij zich tegen de criminele organisatie waar hij jarenlang onderdeel van was. Kan Cuda in het reine komen met zijn verleden voordat de maffia hem vindt?
Dat ontdek je vanaf nu op Amazon Prime Video. De film is namelijk sinds vrijdag 20 januari te zien op de streamingdienst. Het is niet de enige release van afgelopen week. Ook is het tweede seizoen van The Legend of Vox Machina uitgebracht.

Naast gloednieuwe actiefilm ook nieuw seizoen van The Legend of Vox Machina

Nu Vox Machina het rijk heeft gered van het kwaad en de vernietiging door toedoen van het meest angstaanjagende machtspaar in Exandria, moet de heldin de wereld opnieuw redden in seizoen 2. Ditmaal van een sinistere groep draken die bekend staat als het Chroma Conclave. De trailer kun je hieronder bekijken.