PS5 pre-order ook te plaatsen bij deze webshop!

  Na Game Mania is het nu ook mogelijk om een PS5 pre-order te plaatsen bij Nedgame. De webshop heeft de deuren geopend voor iedereen die alvast een PlayStation 5 van zijn verlanglijstje wil strepen. De winkel stelt alleen wel een aantal eisen waar je aan moet voldoen.

  Naast dat je bij Game Mania een PS5 pre-order kunt plaatsen is ook Nedgame begonnen met de voorverkoop van de nieuwe Sony-console. Ook hier moet je een aanbetaling van 50 euro doen voordat je een plekje op de wachtrij hebt. In tegenstelling tot Game Mania kun je hier wél online een pre-order plaatsen, al is het ook mogelijk om in de winkel de console te reserveren.

  Spelregels

  De spelregels van Nedgame worden duidelijk op de webpagina van de PS5 aangegeven. Zo garandeert een pre-order nog niet dat de console op de dag van release bezorgd wordt. Dat gaat namelijk op basis van beschikbaarheid en de besteldatum.

  Na de aanbetaling sta je in ieder geval op de wachtrij, maar dat betekent niet dat je niet meer op hoeft te letten. Zodra de prijs van de PS5 bekend wordt gemaakt, stuurt Nedgame je namelijk een factuur met het resterende bedrag dat je voor de console nog moet betalen. Die factuur dien je binnen 14 dagen te betalen, want een achteraf betaalmethode heeft Nedgame niet.

  Onthulling

  Wanneer de prijs van de PlayStation 5 precies onthuld wordt, is nog steeds de vraag. Een officiële onthulling blijft namelijk uit. Inmiddels zijn er wel al een aantal games aangekondigd voor de PlayStation 5. Zo komt Marvel's Spider-Man: Miles Morales dit jaar nog naar de PS5. Alle aankondigingen tijdens de PS5 reveal in juni kun je hier vinden.

  Dit artikel is op 11 augustus 2020 bijgewerkt.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.