Alles wat een game- of film-geek begeert vind je op deze Dutch Comic Con stand

News
donderdag, 06 juni 2024 om 14:00
dutch comic con dealer hall
Het is weer bijna zover: Heroes Dutch Comic Con is deze maand weer terug in de Jaarbeurs Utrecht. Je kunt daar je favoriete acteurs ontmoeten, maar ook heel veel leuke stands bezoeken. Deze stand wil je bijvoorbeeld niet missen.
Als je van plan bent om naar Heroes Dutch Comic Con te gaan, is het handig om even wat geld apart te zetten. Op de beursvloer zul je namelijk geregeld verleid worden door toffe en soms unieke merch die je daar kunt kopen. Liefhebbers van films en games moeten zeker ook een bezoekje brengen aan de stand van Gator.
Wie vaker naar Dutch Comic Con is geweest zal deze standhouder misschien al kennen: Gator is tot dusver bij elke editie van Heroes Dutch Comic Con aanwezig geweest. Waarschijnlijk is er wel voor elke bezoeker wat te vinden, want het aanbod is divers. Van Funko Pops tot filmreplica’s en van Kirby tot Totoro: er is voor ieder wat wils.
Leuke merchandise is niet altijd goedkoop, maar dat moet bij deze stand meevallen, zo vertelt Olaf van der Horst in een exclusieve reactie aan XGN. "We nemen niet zo heel duren items mee, maar wel een breed scala aan beursaanbiedingen", aldus van der Horst.

Gator merchandise ziet je graag fysiek

Overigens kun je niet alleen tijdens Comic Con bij Gator shoppen. Het hele jaar door kun je online terecht bij op Gator.nl. Comic Con heeft volgens van der Horst vooral toegevoegde waarde als promotie van de webwinkel, en om klanten eens in het echt te zien. "We staan voornaamlijk [op Comic con] als promotie voor onze winkels en website en omdat er ook veel klanten online shoppen is het altijd leuk om ze ook fysiek op de beurzen te ontmoeten."
Je vindt Gator op 21, 22 en 23 juni op Heroes Dutch Comic Con, bij stand V33. Uiteraard blijft het daar niet bij. Met honderden andere standhouders is de Dutch Comic Con een leuk dagje uit voor gamers, filmliefhebbers en andere geeks.