Alleen vandaag veel korting op de Apple Watch SE!

News
donderdag, 15 juli 2021 om 10:30
screenshot 2020 12 01 at 130252f1606824206
Smartwatches worden steeds uitgebreider qua features en populairder. Heb je er nog geen één om je pols, dan is vandaag een goed moment om daar verandering in te brengen. Alleen vandaag is de Apple Watch SE namelijk met veel korting te koop.
Bij bol.com is nu al ruim twee weken een mooie sale bezig. Tijdens de uitverkoop worden er veel producten met flink wat korting verkocht, waaronder een hele berg een (nieuwe) games, bordspellen en smartphones.
Tijdens de sale worden er ook geregeld nieuwe producten toegevoegd, waarbij bol.com vandaag wel een heel mooi deal heeft. Je moet er alleen wel snel bij zijn, want de actie geldt ook alleen voor vandaag. Bij de webshop kan je nu de Apple Watch SE - de 40mm- en 44mm-versie - met 60 euro korting scoren.

Apple Watch voor een mooie prijs

Met de extra korting is de Apple Watch SE een betere deal dan dat de smartwatch al was. De nieuwste modellen van de Apple Watch, waarvan de Series 6 de meest recente is, zijn namelijk een stuk duurder dan de SE.
Dat betekent alleen niet dat de Apple Watch SE een minderwaardig model is. In vergelijking met de Series 6 heeft de smartwatch namelijk geen always-on display, een blood oxygen-sensor en een processor die één generatie achterloopt. Alle andere features die de Apple Watch te bieden heeft zijn precies hetzelfde, waardoor je horloge een verlengde is van je iPhone en meer!

Populair Nieuws