All Stars & Zonen: 'Swift Boys Forever' All Stars is na negen jaar terug met een serie

  Swift Boys is terug, de originele All Stars is weer bij één, ditmaal voor een nieuwe serie; All Stars & Zonen. En zoals de naam al een beetje verraadt is er ook een nieuwe garde. Want naast de acteurs uit de originele film uit 1997 is de cast nu ook leuk aangevuld met een aantal nieuwe jongere acteurs.

  'Swift Boys forever'

  De All Stars reeks is in 1997 begonnen met een film over een vriendenteam van Swift Boys, die zo ongeveer elke wedstrijd verloor. Na dit succes draaide er nog een tijdje een serie. Aan het begin hiervan was de originele vast grote deels nog in stand, maar naarmate de serie vorderde haakten er steeds meer af, en was de verhaallijn ook steeds minder sterk. In 2011 kwamen ze uiteindelijk erg goed terug met het vervolg op de eerste film ‘Old Stars’. De film trok in de Nederlandse bioscopen zo’n 300.000 bezoekers en was weer met de originele cast. Met uitzondering van acteur Antonie Kamerling, die zichzelf een jaar eerder van het leven had beroofd.

  In de film Old Stars eerden ze hem uiteindelijk aan het eind van de film nog wel op prachtige wijze. Een paar jaar terug verscheen er nog een All Stars musical, met een volledig andere cast. Maar dit kon niet tippen aan het niveau van de films.

  En nu in 2020 is Swift Boys terug, met de originele cast in een nieuwe serie.

  Leuke combinatie van oude en nieuwe cast

  Het is al weer even geleden sinds de laatste film, en er zijn een hoop nieuwe acteurs bijgekomen. Dus even een klein voorstelrondje om op te frissen:

  De oude garde:

  Thomas Acda (bekend van Acda & De Munnik, Dit Was Het Nieuws) als Willem Overdevest. Al jarenlang de keeper en werkt in Harry's tuincentrum

  Daniël Boissevain als Jonny Meeuse. Hij wordt er elke wedstrijd uitgestuurd en zit ondertussen diep in de schulden.

  Danny de Munk (bekend van Ciske de Rat, als zanger) als Bram Roodt, die aanvoerder van het team.

  Peter Paul Muller (bekend van Gooise Vrouwen en Bram Fisher) als Mark van der Wesseling, de vreemdgaander van het team.

  Raymi Sambo als (bekend van Spangas), de enigste BN-er uit het vriendenteam.

  Kasper van Kooten (bekend van Ventoux) als het 'sukkeltje' van het team die er niet echt bijhoort.

  En daarnaast zijn Isa Hoes en Daphne Deckers ook weer terug in All Stars.

  De nieuwe garde:

  Maar in de serie is er nu dus ook een nieuwe generatie met; Alidtcha Binazon, Joes Brauers, Soundos EL Ahmadi, Sabri Saddik, Alez Hendrickx, Sabri Saddik, Yannick van de Velde, Tom van Kalmhout en Samuel Vekeman.

  All Stars & Zonen

  Cast: Thomas Acda, Daniël Binazon, Danny de Munk, Daphne Deckers, Isa Hoes, Peter Paul Muller, Raymi Sambo, Kasper van Kooten, Yannick van de Velde, Tom van Kalmhout
  Releasedatum: aflevering 1; zondag 20 september via NPO Start of NPO 3
  Genre: komedie

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.