AirPods Pro kopen? Nu 70 euro korting bij Amazon!

  Als je op een aanbieding zat te wachten voor AirPods Pro is dit het moment. Bij Amazon is nu een deal waardoor je 70 euro korting krijgt op de premium oordoppen van Apple. Check hier snel de details!

  The Verge

  Wie nog op zoek was naar een goede AirPods Pro deal, heeft geluk. Bij Amazon betaal je nu slechts 209 euro voor de premium oordoppen van Apple. In ruil daarvoor krijg je oordopjes die voorzien zijn van noice canceling, een transparantie-modus en een draadloze oplaadcase die de levensduur van de oortjes verlengt.

  Wie vandaag nog de oortjes van Apple besteld bespaart naast 70 euro ook nog eens op lange wachttijden. De oortjes worden binnen enkele dagen aan huis bezorgd. Met een iPhone en iPad kun je de oortjes ook nog eens snel verbinden dankzij het Apple-ecosysteem.

  Apple AirPods Pro lancering

  De Apple AirPods Pro werden voor het eerst op 28 oktober 2019 getoond. Twee dagen later werden de doppen al op de markt gebracht voor een prijs van 279 euro. Lange tijd was dit de vaste prijs als je de oortjes wilde kopen, maar daar komt nu dankzij Amazon dus verandering in.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.