ABN Amro storing maakt bankzaken onoverzichtelijk

News
donderdag, 21 april 2022 om 16:00
online banking 3559760 1920f1586168306
Bij ABN Amro is momenteel een storing aan de gang. De problemen worden door de bank zelf aangekaart via de app. Specifiek heeft de ABN Amro storing te maken met het inzicht in je bankrekening, want afschrijvingen zijn momenteel slecht in te zien.
"Als u pint bij een geldautomaat of betaalt in een winkel, ziet u dat niet meteen bij uw bij- en afschrijvingen staan. Sorry daarvoor. We werken hard aan een oplossing," vertelt de ABN Amro-app zodra je deze opent. Door de storing heb je specifieke problemen als je wil zien hoeveel geld er op je rekening staat. Als je net iets gekocht hebt, is het afschrift namelijk nog niet zichtbaar.
De problemen zijn niet onopgemerkt gebleven bij klanten, al lijkt een deel nog niet door te hebben wat er aan de hand is. Klachten stromen massaal binnen via Allestoringen. Ten tijde van schrijven staat de teller via Allestoringen op bijna 400 meldingen en langzaam klimt het aantal meldingen door.

ABN Amro storing maakt ook internet bankieren lastig

Problemen die via de storingsdetector binnenkomen, melden dat er ook problemen zijn als het aankomt op het overboeken van geld en het inloggen op de mobiel bankieren app. ABN Amro geeft zelf aan druk bezig te zijn met het oplossen van de problemen, maar een tijdsindicatie blijft voor nu nog uit.
Zodra de problemen verholpen zijn, werken we dit bericht bij.

Populair Nieuws