Update - ABN AMRO storing maakt bankieren moeilijk

News
donderdag, 29 juni 2023 om 11:06
Het kan zijn dat je momenteel als ABN AMRO klant je geldzaken niet kan regelen. Er zijn namelijk problemen bij de bank. Er zijn veel meldingen van een storing.

Update - ABN AMRO storing verholpen

Als het goed is kun je je bankzaken bij ABN AMRO weer normaal regelen. Het aantal meldingen is weer op een normaal niveau en het ziet er niet naar uit dat er een nieuwe piek aankomt. Ook op Twitter laten klanten weten geen problemen meer te ervaren.
Oorspronkelijk bericht:
Het loopt momenteel niet helemaal soepel als je wil bankieren bij ABN AMRO. Er wordt veel melding gemaakt van een storing via Allestoringen en ook op Twitter wordt geklaagd. ABN AMRO zelf erkent ook al dat er problemen zijn.
Er lijkt momenteel niet veel bekend over de oorzaak van de storing, maar hij is wel flink te noemen. In maar een paar minuten is het aantal meldingen op Allestoringen geklommen tot in de duizenden. Gebruikers geven aan dat er bij zowel mobiel bankieren als internetbankieren problemen worden ervaren.

Wanneer is de ABN AMRO storing voorbij?

Via Twitter laat ABN AMRO weten dat de technische dienst druk bezig is om de storing te verhelpen. Maar hoe lang het duurt voordat alles weer naar behoren werkt is niet duidelijk. De meldingen op Allestoringen lijken in ieder geval nog niet af te nemen, al kan dat soms van het ene moment op het andere veranderen.
Als het goed is kun je wel gewoon pinnen in de winkel, dus je kunt wel gewoon boodschappen gaan doen. Wat betreft andere zaken die je wil regelen, ziet het ernaar uit dat je even geduld moet hebben. De beste strategie op dit moment lijkt om het later nog eens te proberen.

Populair Nieuws