Aanpassingen in The Walking Dead wegens aanstaande films

News
donderdag, 09 april 2020 om 16:00
xgn google image
Weer is er iets in de serie van The Walking Dead veranderd en volgt hiermee niet compleet het verhaal van de comics meer. Dit is gedaan ter voorbereiding op de films die gemaakt zullen worden rondom Rick Grimes. Op deze manier zou het verhaal gunstiger moeten zijn voor de komende films.
In de laatste paar afleveringen van The Walking Dead hebben we kennis gemaakt met een nieuw personage uit de comics, Juanita Sanchez. In de comics is zij afkomstig uit Pittsburgh, maar in de serie is dit niet het geval. Dit blijkt een bewuste keuze te zijn geweest ten gunste van de films die gemaakt zullen worden.

Rick Grimes

Een teaser van de films over Rick Grimes, onthulde dat deze zich af zouden spelen in Philadelphia. Het is duidelijk dat kleine aanpassingen in het verhaal van de serie te maken zullen hebben met de drie films die opkomst zijn. Ook Eugene, die richting Charleston in West Virginia reist, is een andere richting op gegaan dan Pittsburgh.
Angela Kang maakte niet heel duidelijk dat deze keuzes gemaakt worden, maar alles duidt er naar dat het komt door de films van The Walking Dead die in de maak zijn.