'80 euro is een eerlijke prijs voor PS5 spellen'

News
woensdag, 18 november 2020 om 8:45
playstation 5f1603819462
De prijs van 80 euro voor PlayStation 5 games is eerlijk. Dat meldt Jim Ryan, hoofd van Sony Interactive Entertainment, in een interview met The Telegraph. De prijsverhoging is alleen niet waar volgens hem.
Ryan onderbouwt zijn standpunt met de vergelijking van het aantal uren aan vermaak dat een game biedt. Het aantal uren dat een game je vermaakt is volgens hem namelijk veel hoger dan elke andere vorm van entertainment. De prijs van 80 euro van een PS5-game is dan ook eerlijk volgens Ryan. Ook ten opzichte van een PS4-game.

Prijs PS5-games wordt niet verhoogd

In het interview weet Ryan overigens ook dat first party-titels niet in prijs verhoogd zullen worden tijdens de PS5-launch. De geruchten dat dit zou gaan gebeuren, zijn allemaal onwaar. De prijzen voor games zijn niet hoger tijdens de lanceerperiode van de console, om vervolgens later weer te zakken. De prijzen zoals deze nu bekend zijn (79,99 euro), zijn de prijzen waar we het dus mee moeten doen.
De PS5 komt morgen in de schappen terecht. Althans, alleen voor degenen die een console bemachtigd hebben, want de PlayStation 5 is overal uitverkocht.

Populair Nieuws