7 games die gratis worden voor Amazon Prime members

News
donderdag, 30 september 2021 om 17:30
pexels jeshootscom 442576f1633013806
Het is een mooie lijst, de games die gratis worden via Amazon Prime Gaming. Net zoals PlayStation Plus en Xbox Games with Gold kunnen Prime-leden namelijk profiteren van gratis games in oktober.
Mocht je al een Amazon Prime subscriber zijn, dan wil je deze gratis games zeker binnenslepen. Zeven spellen komen op 1 oktober naar het platform en zullen gratis zijn om te downloaden. Zo heeft Amazon bijvoorbeeld Star Wars: Squadrons ons voorgeschoteld, maar ook Alien: Isolation en Ghostrunner zullen te spelen zijn. Maar er is meer, want volgens Gamespot valt er in-game loot te winnen voor games zoals Destiny 2 en Genshin Impact.

Nog meer gratis games met Amazon Prime

In Star Wars: Squadrons nemen vijf spelers het op tegen vijf andere spelers. Wanneer iedereen zijn eigen ruimteschip heeft kan het gevecht beginnen en probeer je je tegenstanders te domineren in een ruimtegevecht.
Alien: Isolation is een survival horror game waarin je als Amanda Ripley de verdwijning van je moeder moet ontrafelen. De gebeurtenissen vinden plaats vijftien jaar na de film Alien.
Dan is er nog de game Ghostrunner, waarin je in een cyberpunk-achtige wereld rondrent. Het spel bevat veel en snelle actie. Het doel is om door de straten je weg naar boven te vechten en daar de eindbaas verslaan.
Deze drie games zullen samen met vier andere games op 1 oktober live gaan. De andere games zijn Song of Horror, Red Wings: Aces of the Sky, Secret Files en Wallace & Gromit’s Grand Adventures.

Populair Nieuws