Iron Man valt op in Marvel's What If…? Serie

News
donderdag, 30 september 2021 om 17:00
iron manf1632991556
Elke Marvel fan heeft de dood van Iron Man in Avengers: End Game maar moeilijk weten te verwerken. Maar onze genie monteur lijkt deze dood als een soort ritueel terugbrengen aangezien het net lijkt alsof Iron Man in elke aflevering dood gaat.
Iron man gaat dood omdat hij gedrogeerd wordt, en een andere keer komt hij in gevecht met iemand als Killmonger. Het zit onze bekende monteur niet echt mee in de serie, hij wordt enorm vaak dood gemaakt en door sommige gezien als het sukkeltje van de show. Volgens schrijfster A.C. Bradley is dit de charme van de show, omdat ze kunnen doen wat ze willen. Maar het is ook iets waar het team vanaf nu op gaat letten.
Veel kijkers lieten via Twitter weten dat ze het onnodig vinden dat Iron Man zo vaak dood gemaakt word, hoofd schrijfster A.C. Bradley liet weten dat dit juist het mooie van de serie is. “The most liberating part of What If…? has been writing things you'll never see in the movies, which includes killing off our heroes, ending the world, just going full out
Dat Iron Man vaak doodgaat heeft ook weer iets duister, en duister is de serie zeker. Het einde van elke aflevering is niet altijd even vrolijk. Maar over de verhalen is goed nagedacht, en ze voegen misschien ook nog eens wat toe aan iets groters.

Wat is What If...?

De serie What If…? is een serie gebaseerd op de superhelden van Marvel. De serie is geanimeerd, en vertelt verhalen over hoe het zou kunnen hebben afgelopen met de superhelden. Wat als dit…? Maar wat als dat..? Het zorgt voor compleet nieuwe verhaallijnen die allemaal misschien wel een aanloop nemen naar een groot evenement. Alle negen afleveringen van de serie zijn alleen te zien op Disney+.

Populair Nieuws