5G-Ready abonnement van T-Mobile in Nederland gestart

  T-Mobile heeft gisteren een 5G- Ready abonnement gestart in Nederland. Daarmee beschik je over het 5G- netwerk en kun je onbeperkt bellen en sms´en in Nederland en de EU. Het abonnement heeft een prijs van €37,50 per maand.

  5G- Ready

  5G is de opvolger van 4G. 5G is ten eerste veel sneller dan 4G. T- Mobile biedt behalve de 5G en onbeperkt bellen ook Extra Veilig Online. Extra Veilig Online is een antivirussoftware dat ingebouwd zit in het netwerk. De 5G bundel is in Nederland nog niet beschikbaar, maar met deze bundel 5G-ready ben je op de hoogte als 5G in Nederland komt. In maart is de 5G bundel officieel beschikbaar. Niet alleen T-Mobile komt met een 5G bundel, ook Vodafone gaat een bundel voor 5G starten.

  Voor de iPhone is 5G voorlopig nog niet beschikbaar, wel wordt in 2020 de eerste iPhone met 5G verwacht. Tisha van Lammeren, directeur consumentenmarkt van T-Mobile zegt het volgende.

  We liggen op schema om als eerste in Nederland een landelijk dekkend 5G netwerk uit te rollen. We bieden daarom de klanten met een 5G toestel in combinatie met dit uitgebreidere Unlimited abonnement nu al de zekerheid en de primeur om als eerste toegang te krijgen tot dit allernieuwste 5G netwerk. Klanten weten nu al precies wat het allernieuwste 5G Unlimited abonnement gaat kosten en zijn klaar voor de volgende stap in telecom.

  5G Zou op 800 Gigabits per seconde moeten werken. De frequentie is 3,5 gigahertz. Daarmee werkt 5G erg snel in vergelijking met 4G die op 100 megahertz. Met 5G kun je snel internetten, gamen en werken in je cloud. Niet alle telefoons werken op 5G. Maar er komen in de toekomst steeds meer telefoons die op 5G werken. Wanneer je bij T-Mobile 5G kan gebruiken is nog niet bekend, maar het komt sneller dan je denkt.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.