12 Days of Christmas dag 7: WIN de WD Black SN750 met heatsink t.w.v. 408,99!

News
maandag, 13 december 2021 om 15:00
12 days of christmas overzichtf1638274010
Zoinks! Dag zeven van de 12 Days of Christmas wordt een hele speciale! ! XGN viert deze maand feest en willen jullie, de community, daarom om de dag belonen in aanloop naar kerst. Vandaag hebben we een fysiek klein prijsje voor jullie, maar oh, wat is hij krachtig! We hebben een WD Black SN750 van maar liefst 2TB met heatsink voor jullie! Die wil je echt winnen!

12 days of Christmas Dag 7: Een WD Black SN750 met heatsink t.w.v. 408,99 euro

Moderne gamers willen niet wachten. Niets is vervelender dan zitten wachten tot je game eindelijk geladen is of je weer eens een laadscherm te zien krijgt voor je de actie in kan. Met de prijs van vandaag komt er een eind aan die frustratie. De WD Black SN750 van maar liefst 2 TB is namelijk niet alleen enorm groot maar bovendien voorzien van een heatsink, waardoor hij ook in het heetst van de strijd lekker koel blijft. Daarnaast is de SN750 met laadsnelheden tot 3400MB/s en schrijfsnelheden tot 2900MB/s ook nog eens razendsnel. PC gamers die hun systeem uit willen breiden met een bloedsnelle, koele en omvangrijke geheugenoplossing hoeven niet verder te kijken.
Let op: dit model met heatsink is niet geschikt als interne SSD voor PlayStation 5 of Xbox Series X/S.
wd black sn750 met heatsinkf1639146941

Hoe kun je winnen?

Meedoen is heel makkelijk en kan op twee manieren: voor jezelf of voor een ander. Voor jezelf meedoen? Wees lekker pro-actief en positief op de website. Meedoen aan de prijs, doe je door leuke berichtjes achter te laten onder artikelen of op de reactie van iemand anders. Zo simpel is het! Meer is natuurlijk beter, maar al vanaf één berichtje doe je mee! Reageer ook onder dit bericht, zodat we weten dat je mee wil dingen naar deze prijs.
Meedoen voor een ander? Deze actie zal ook op Facebook en Twitter verschijnen. Wil je iemand anders laten winnen, deel het bericht dan vooral met hen door ze te taggen! Wie weet win jij de prijs dan voor iemand anders.
Liever meedoen aan een andere winactie? Bekijk dan hier het overzicht. Je mag ook meedoen aan de andere win-acties, maar je kan maar één keer winnen.
De winnaar van de deze actie maken we met kerst hier op de site bekend. Deze WD Black SN750 SSD kunnen we weggeven dankzij Western Digital en we bedanken hen dan ook voor het ter beschikking stellen van deze geweldige prijs!