12 Days of Christmas dag 6: WIN een compleet spellenpakket

News
zaterdag, 11 december 2021 om 15:00
12 days of christmas overzichtf1638274010
Game on! Het is alweer de zesde dag van 12 Days of Christmas! XGN viert deze maand feest en willen jullie, de community, daarom om de dag belonen in aanloop naar kerst. Vandaag is de prijs voor onder de kerstboom, we geven een flink spellenpakket weg ideaal voor de PC gamers onder ons, namelijk een dik pakket van Razer!
Het is decembermaand - feestmaand en dat vieren we bij XGN door cadeaus uit te delen! Gedurende de hele maand december tot aan kerst vieren we feest met de 12 Days of Christmas! Om de dag kunnen jullie een prachtige prijs winnen en daarvoor hoeven jullie alleen maar te doen wat jullie toch al graag doen: reageren! Al kun je ook iemand anders blij maken.

12 days of Christmas Dag 6: Een spellenpakket t.w.v. 122 Euro!

Vandaag geven we een stevig spellenpakket weg om samen de donkere dagen van deze winter door te komen. We geven niet zomaar spellen weg, maar bordspellen die door de vakjury van Verkiezing Speelgoed van het Jaar verkozen zijn.
20 Second Showdown is verkozen tot Speelgoed van het jaar 2021 in de categorie 18+ en heeft ook de Gouden Publieksprijs gewonnen. Ook Mysterium Park was genomineerd in de categorie 18+.
Paleo was winnaar in de categorie 12 t/m 17 jaar en wist ook een publieksprijs in de wacht te slepen. In de categorie puzzels was de puzzel van Jan van Haasteren winnaar. We hebben dus een mooi pakket van het allerbeste speelgoed van dit jaar voor jullie!
Dit zit er allemaal in het spellenpakket:
  • 20 Second Showdown (ook winnaar Gouden Publieksprijzen)
  • Mysterium Park
  • Paleo (ook winnaar Gouden Publieksprijzen)
  • Puzzel van Jan van Haasteren, Efteling Sprookjesbos

Hoe kun je winnen?

Meedoen is heel makkelijk en kan op twee manieren: voor jezelf of voor een ander. Voor jezelf meedoen? Wees lekker pro-actief en positief op de website. Meedoen aan de prijs, doe je door leuke berichtjes achter te laten onder artikelen of op de reactie van iemand anders. Zo simpel is het! Meer is natuurlijk beter, maar al vanaf één berichtje doe je mee! Reageer ook onder dit bericht, zodat we weten dat je mee wil dingen naar deze prijs.
Meedoen voor een ander? Deze actie zal ook op Facebook en Twitter verschijnen. Wil je iemand anders laten winnen, deel het bericht dan vooral met hen door ze te taggen! Wie weet win jij de prijs dan voor iemand anders.
Liever meedoen aan een andere winactie? Bekijk dan hier het overzicht. Je mag ook meedoen aan de andere win-acties, maar je kan maar één keer winnen.
De winnaar van de deze actie maken we met kerst hier op de site bekend. Deze spellenset giveaway bieden we aan in samenwerking met Media Tornado en we bedanken hen daarvoor hartelijk!

Populair Nieuws