12 Days of Christmas dag 3: WIN Back for Blood Ultimate Edition voor jou en een vriend!

News
zondag, 05 december 2021 om 15:00
12 days of christmas overzichtf1638274010
De tijd vliegt! Het is alweer tijd voor dag drie van de 12 Days of Christmas! XGN geeft 12 keer en geweldige prijs aan jullie, onze gewaardeerde community! De derde prijs is niet eens één prijs, maar twee!
Het is decembermaand - feestmaand en dat vieren we bij XGN door cadeaus uit te delen! Gedurende de hele maand december tot aan kerst vieren we feest met de 12 Days of Christmas! Om de dag kunnen jullie een prachtige prijs winnen en daarvoor hoeven jullie alleen maar te doen wat jullie toch al graag doen: reageren! Al kun je ook iemand anders blij maken. En dat geldt deze keer zeker, want we geven maar liefst twee keer twee cadeaus weg voor jou en een vriend(in)!
12 days of christmas back4blood 2x2f1638388207

12 days of Christmas Dag 3 - 2x duo gamecode voor Back 4 Blood!

Dag drie is maar liefst dubbel een feestje want je hebt twee keer winkans! Voor de twee winnaars hebben we namelijk ieder 2 codes beschikbaar voor Back 4 Blood, de spirituele opvolger van Left 4 Dead en Evolve. Back 4 Blood is een echte zombieknaller waarbij je met maximaal vier spelers in co-op zombies te lijf gaat terwijl een AI genaamd The Game Director je het leven zuur probeert te maken. Vooral omdat de game zo sterk leunt op co-op spelen krijg je als winnaar twee codes, eentje voor jou en eentje voor een teammaat die samen met jou de Game Master wel aan denkt te kunnen.
Natuurlijk geven we niet zomaar een editie van de game weg, de winnaars krijgen de Back 4 Blood Ultimate Edition voor PS4 en PS5! Deze Ultimate Edition bevat het volgende:
  • Basegame voor PS4 en PS
  • Annual Pass voor drie toekomstige downloadpakketten met nieuwe verhalen, speelbare personages en speciale gemuteerde Ridden en meer
  • Skinpakket Battle Hardened voor 4 personages
  • Aanvullende digitale in-game item: een zeldzame banner, embleem, spray en titel.
Hiermee kom je zeker goed beslagen ten tonele! Game on!
back 4 bloodf1628865502

Hoe kun je winnen?

Meedoen is heel makkelijk en kan op twee manieren: voor jezelf of voor een ander. Voor jezelf meedoen? Wees lekker pro-actief en positief op de website. Meedoen aan de prijs, doe je door leuke berichtjes achter te laten onder artikelen of op de reactie van iemand anders. Zo simpel is het! Meer is natuurlijk beter, maar al vanaf één berichtje doe je mee! Reageer ook onder dit bericht, zodat we weten dat je mee wil dingen naar deze prijs.
Meedoen voor een ander? Deze actie zal ook op Facebook en Twitter verschijnen. Wil je iemand anders laten winnen, deel het bericht dan vooral met hen door ze te taggen! Wie weet win jij de prijs dan voor iemand anders.
Liever meedoen aan een andere winactie? Bekijk dan hier het overzicht. Je mag ook meedoen aan de andere win-acties, maar je kan maar één keer winnen.
Wij geven deze Back 4 Blood gamecodes weg in samenwerking met Warner Bros waarvoor we hen extra willen bedanken. De winnaars van de deze actie maken we met kerst hier op de site bekend.