Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken? (Week 48)

Article
zondag, 05 december 2021 om 14:00
paper mario n64f1638524644
Regen, hagel, kou, we hadden deze week genoeg redenen om binnen te blijven met en film of game. Het zal je dan ook niet verbazen dat we dat hebben gedaan. Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken?

Luuc

Uitgespeeld: -
Gekocht: Nintendo Switch Online Expansion Pack
Gekeken: -
Deze week heb ik de uitbreidingspass van het Nintendo Switch Online abonnement gekocht. Ik zocht al een tijdje naar een reden om de upgrade te nemen, maar deed dit steeds maar niet omdat er niets nieuws werd toegevoegd sinds de onthulling in oktober en het nog een beetje karig was. Met de toevoeging van Paper Mario en het recente lek rondom nog meer titels, ben ik overtuigd en heb ik de sprong genomen. Tot over een jaar (wanneer we weer gaan verlengen).
yakuza like a dragonf1604493199

Arran

Uitgespeeld: -
Gekocht: Yakuza: Like a Dragon, Life is Strange: True Colors
Gekeken: -
Ik wou Yakuza: Like a Dragon en Life is Strange: True Colors al een tijdje hebben. Dus toen Black Friday kwam met wat lekkere deals klikte ik spontaan op ‘aan je winkelmandje toevoegen.’ Nog geen seconde later was de betaling gemaakt.
Life Is Strange was niet zoveel in de aanbieding als ik had gehoopt, maar het kwam met een slicke steelcase. Ik probeerde er nee tegen te zeggen, echt waar. Maar uiteindelijk gaf ik toe. Hoofdstuk één heb ik op een stream gespeeld, dus dat ga ik ook doen voor de rest. Dan oefen ik een beetje mijn OBS en streaming skills! Het is meteen al duidelijk dat LiS weer heerlijk emotioneel is, maar het acteerwerk is er flink op vooruit gegaan. Top, want dat was altijd mijn voornaamste klacht bij deze spellen.
Like a Dragon is mijn introductie in de Yakuza-serie. Iedereen zegt altijd dat deze games fantastisch zijn, maar het brawlen leek me steeds niet helemaal mijn stijl. Wat me wel fantastisch leek is hoe heerlijk vreemd de games zijn. Vooral als de hoofdpersonages simpele taken met 150% inzet en intensiteit aanpakken. Dus een RPG-Yakuza leek me top en tot nog toe stelt het niet teleur. Ik neem bijna elk minuutje dat ik vrij ben om weer wat tijd door te brengen met de vier (en meer) vrienden waar het spel om draait.