12 Days of Christmas dag 12: WIN een Nacon PlayStation pakket t.w.v. 380 Euro!

News
donderdag, 23 december 2021 om 15:00
12 days of christmas overzichtf1638274010
EPISCH! Het is zover, de allerlaatste dag van de 12 Days of Christmas en we eindigen met een klapper! Vandaag kunnen jullie een mega-pakket van Nacon winnen met een gaming chair, headset en Revolution Pro 3 controller! Is dit de ultieme gamersprijs, of niet?

12 days of Christmas dag 12: WIN een Nacon PlayStation pakket t.w.v. 380 Euro!

Hè jammer, het is alweer de allerlaatste dag van de 12 days of Christmas. Maar niet getreurd, we eindigen met een klapper van jewelste! Vandaag hebben we namelijk een enorm PlayStation pakket van Nacon voor jullie. En dat is niet zomaar een pakket, dit pakket maakt je gaming setup helemaal compleet!

We beginnen met de RIG 500 Pro HC headset. Deze metalen headset ziet er niet alleen bijzonder fraai uit, hij levert ook geweldig geluid waardoor je je tegenstander perfect kan lokaliseren. Met deze headset kan je voor de dag komen en mis je niks meer van de actie!

Deze headset wordt vergezeld van een Revolution Pro Controller 3 voor PlayStation 4 of Windows 10. Deze controller heeft een mooi design, ligt heerlijk in de hand en is met diverse profielen instelbaar.
Maar het is uiteraard de stoel die hier de show steelt. Dit mega-pakket wordt gecompleteerd met een heuse Gaming Playstation PCCH-350 Fauteuil. Deze Playstation gamingstoel combineert een optimaal ontwerp met stevigheid om maximaal comfort te bieden tijdens je gamesessies.

Deze fraaie zwarte gaming chair met witte afwerking (alsof Nacon wist dat dit de kleuren van de PS5 zouden worden!) en wit PlayStation logo is in hoogte verstelbaar, heeft comfortabele armleuningen en is ergonomisch vormgegeven.

Nog even samenvattend, wat kan je winnen?
  • een Nacon Revolution Pro 3 controller
  • een RIG 500 Pro headset
  • een PCCH-350 PlayStation Gaming Chair
Een meer dan waardige afsluiter, dachten wij zo. Dit wil je gewoon winnen!
naconf1640246314

Hoe kun je winnen?

Meedoen is heel makkelijk en kan op twee manieren: voor jezelf of voor een ander. Voor jezelf meedoen? Wees lekker pro-actief en positief op de website. Meedoen aan de prijs, doe je door leuke berichtjes achter te laten onder artikelen of op de reactie van iemand anders. Zo simpel is het! Meer is natuurlijk beter, maar al vanaf één berichtje doe je mee! Reageer ook onder dit bericht, zodat we weten dat je mee wil dingen naar deze prijs.
Meedoen voor een ander? Deze actie zal ook op Facebook en Twitter verschijnen. Wil je iemand anders laten winnen, deel het bericht dan vooral met hen door ze te taggen! Wie weet win jij de prijs dan voor iemand anders.
Liever meedoen aan een andere winactie? Bekijk dan hier het overzicht. Je mag ook meedoen aan de andere win-acties, maar je kan maar één keer winnen.
De winnaar van de deze actie maken we met kerst hier op de site bekend. Dit prachtige Nacon PlayStation pakket mogen we in samenwerking met Nacon en Triple P Entertainment aanbieden. Uiteraard willen we hen bedanken voor het ter beschikking stellen van deze geweldige prijs!