12 Days of Christmas dag 10: WIN een dik filmpakket van Warner Bros t.w.v. 250 Euro

News
zondag, 19 december 2021 om 16:00
12 days of christmas overzichtf1638274010
To the batmobile! Het is alweer dag 10 van de 12 Days of Christmas en vandaag hebben we voor jullie, de community van XGN een goed gevuld filmpakket op blu-ray en DVD! We gaan bij de dino's op bezoek, volgen detective Batman en meer!

12 days of Christmas Dag 10: WIN een dik filmpakket van Warner Bros t.w.v. 250 Euro

De wintermaanden zijn een prima tijd om 's avonds lekker voor de buis een film op te zetten. Zeker nu de bioscopen 's avonds de deuren hebben moeten sluiten. Met de prijs van vandaag zit je in ieder geval niet verlegen om films om uit te kiezen want we hebben een set epische films van Warner Bros in de aanbieding!
De Jurassic Park en Jurassic World fims waren al sinds de eerste Jurassic Park uit 1993 baanbrekende films met levensechte dino's. Met deze boxset kan je deze film en de vier vervolgen in 4K bewonderen voor nog meer detail en met heel veel extra's. Deze boxset bestaat uit niet minder dan tien Ultra blu-ray disks vol met de films in 4K en veel extra's.
Rick & Morty zijn een begrip en met deze boxset kan je de eerste vier seizoenen van de bizarre avonturen van de cynische en grillige wetenschapper Rick Sanchez en zijn nerveuze kleinzoon Morty Smith volgen.
Judas & the Black Messiah speelt eind jaren ’60 en volgt William O’Neal (LaKeith Stanfield), een kleine misdadiger, die voor de FFBI als informant zijn leven op het spel zet om de Black Panther Party te infiltreren, met als doel de charismatische leider, voorzitter Fred Hampton (Daniel Kaluuya) in de gaten te houden. Een spannende film gebaseerd op waargebeurde historische feiten. De film kreeg bijzonder goede kritieken, dus zeker het kijken waard!
Godzilla vs Kong is dan weer van een heel ander kaliber, hier zien we twee van de grootste en bekendste monsters uit de filmgeschiedenis in een epische clash in Hollow Earth en Hong Kong. Deze cross-over tussen deze legendarische monsters belooft flink spektakel en is een must voor de echte monster film fan.
Batman The long Halloween is een geanimeerde film in twee delen gebaseerd op een 13-delige stripserie met dezelfde naam. In deze tweeluik moet Batman de moord op Johnny Viti, het neefje van de maffiabaas Carmine Falcone onderzoeken. De dader wordt al snel Holiday genoemd, aangezien hij steeds tijdens de feestdagen toeslaat. Tijdens het onderzoek komen veel bekende namen, waaronder The Joker, Poison Ivy, Scarecrow, Catwoman en Mad Hatter.
Let wel even op, voor het afspelen van ultra-blu-ray disks heb je een 4K Ultra HD blu-ray speler, een Playstation (4 of recenter) en/of een Xbox console (One S of recenter) nodig.
Nog even op een rijtje, welke films zitten er in dit epische filmpakket?
  • 1x Jurassic World Boxset (4K) - 5 films inclusief de Jurassic Park films
  • 1x Rick & Morty Season 1 - 4 (Blu-ray)
  • 1x Judas and the Black Messiah (Blu-ray)
  • 1x Godzilla vs Kong (Blu-ray)
  • 1x Batman The long Halloween part 1 & 2 (DVD)
Een heerlijk filmpakket dus waarmee je uren en uren kijkplezier zult hebben!
img 1339f1639667469

Hoe kun je winnen?

Meedoen is heel makkelijk en kan op twee manieren: voor jezelf of voor een ander. Voor jezelf meedoen? Wees lekker pro-actief en positief op de website. Meedoen aan de prijs, doe je door leuke berichtjes achter te laten onder artikelen of op de reactie van iemand anders. Zo simpel is het! Meer is natuurlijk beter, maar al vanaf één berichtje doe je mee! Reageer ook onder dit bericht, zodat we weten dat je mee wil dingen naar deze prijs.
Meedoen voor een ander? Deze actie zal ook op Facebook en Twitter verschijnen. Wil je iemand anders laten winnen, deel het bericht dan vooral met hen door ze te taggen! Wie weet win jij de prijs dan voor iemand anders.
Liever meedoen aan een andere winactie? Bekijk dan hier het overzicht. Je mag ook meedoen aan de andere win-acties, maar je kan maar één keer winnen.
De winnaar van de deze actie maken we met kerst hier op de site bekend. Dit enorme filmpakket geven we weg in samenwerking met Warner Bros en we bedanken hen dan ook voor het ter beschikking stellen van deze geweldige prijs!