The Legend of Zelda Breath of the Wild

  Uitgebracht voor Wii U & Switch

  Genres: Actie & avontuur

  Gemaakt door Nintendo en uitgegeven door Nintendo

  9.5

  The Legend of Zelda Breath of the Wild Artikelen

  10 steengoede Zelda eindbazen

  Om het 35-jarig bestaan van The Legend of Zelda te vieren, blikken we terug op alle games en welke bosses nou het meest bleven hangen, omdat ze zó goed of leuk waren.

  Column: De Zelda-tijdlijn doet er niet toe

  The Legend of Zelda wordt dit jaar 35 en voor het merendeel van die jaren is de tijdlijn van de franchise een bron van verwarring geweest. Met elke poging om de boel op te helderen ontstaan nieuwe moeilijkheden. De beste oplossing is misschien wel de simpelste: De tijdlijn is niet relevant en je hoeft er niet over na te denken.

  5 Nintendo Switch Limited Editions die we willen zien

  Nintendo pakt de laatste tijd flink uit met de Nintendo Switch. Eind januari maakte Nintendo bekend dat er een gelimiteerde Monster Hunter Rise Switch aankomt en eerder die maand kwam het al met de Limited Mario Nintendo Switch Edition. Dit bracht ons op een leuk idee, want er zijn nog wel een aantal games/ personages waarvan we een Limited Edition Switch willen zien!

  Top 10 beste open world games ooit gemaakt

  De beste open world games aller tijden vind je hier! Er zijn genoeg games op de markt met een wereld waarin je verdwijnt. Dit zijn natuurlijk games met een open wereld en de tien beste zetten we voor je op een rijtje.

  Interview met tattoo artiest Lilly Sue: "Ik houd echt van Pokémon"

  Popcultuur tattoos lijken steeds populairder te worden en dat is goed te verklaren. De kleurrijke werelden van anime, games en comics lenen zich perfect voor een staaltje inktvereeuwiging en het stigma rondom de permanente huidschildering lijkt inmiddels verdwenen. Tattoos in alle soorten en maten worden geaccepteerd en ook het suffe imago van “geeks/nerds” is niet meer zoals vroeger. Superheldenfilms zijn hot, anime komt in hordes op Netflix en gaming is groter dan ooit. We worden, helaas maar waar, langzaam mainstream.

  The Legend of Zelda Breath of the Wild Nieuws

  Legend of Zelda Breath of the Wild prachtig nagemaakt in Minecraft

  Alweer drie jaar geleden verscheen op de Nintendo Switch de game The Legend of Zelda: Breath of The Wild. De game werd zeer goed ontvangen en kreeg van ons een 9,8 op schaal van 10 in onze review. De game wist onder andere op te vallen omdat hij er erg mooi uitzat en dat inspireerde iemand om dit na te maken in Minecraft.

  Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken (week 17)?

  Het is weer week 17 geweest en dat betekent dat het bijna tijd is om de digitale vrijmarkt op te gaan. Koningsdag staat voor de deur en dan slaan veel gamers hun slag om een toffe aanwinst voor de collectie te scoren. Maar eerst is het weer tijd voor de vraag: Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken?

  Breath of the Wild 2 reveal tijdens Nintendo Direct E3 2019

  Er komt een vervolg op Zelda: Breath of the Wild. De E3 2019 Nintendo Direct sloot daar mee af. Waar 'Breath of the Wild 2' over zal gaan is nog niet duidelijk. Het is zeldzaam dat een nieuwe Zelda een direct vervolg op de vorige is. Een releasedatum is niet aangekondigd.

  Nintendo Switch in de aanbieding bij bol.com voor 294 euro

  Wil je graag games als Breath of the Wild of Super Mario Odyssey spelen maar heb je nog geen Nintendo Switch? Sla dan nu je slag want bij bol.com is de Nintendo Switch in de aanbieding voor 294 euro. Deze aanbieding is nog voor ongeveer 11 uur aan de gang.

  Nintendo Labo VR update voor Mario Odyssey en Breath of the Wild

  De Nintendo Labo VR kit die 12 april uitkomt wordt ondersteund door Super Mario Odyssey en Breath of the Wild. Nintendo brengt op 25 april voor beide games een update uit. Een trailer is te zien op twitter en de Nintendo Labo site.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.