The Legend of Zelda Breath of the Wild

  Uitgebracht voor Wii U & Switch

  Genres: Actie & avontuur

  Gemaakt door Nintendo en uitgegeven door Nintendo

  9.5

  The Legend of Zelda Breath of the Wild Artikelen

  Game Name Explained: The Legend of Zelda

  The Legend of Zelda is één van de grote namen van Nintendo en in gaming in het algemeen. Maar die naams zorgt soms ook voor wat verwarring, wanneer mensen bijvoorbeeld denken dat Link Zelda heet. Hoe deze beroemde franchise aan zijn naam is gekomen vertellen we in deze eerste editie van Game Name Explained.

  Deze Zelda-amiibo helpen je in Tears of the Kingdom

  Over minder dan een maand is het dan eindelijk tijd voor The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. Toch zijn er al meerdere manieren om je voor te bereiden op de game. Eén daarvan is door de juiste amiibo in huis te halen die exclusieve features vrijspelen in de nieuwe Zelda-game.

  De beste Switch games om mee op vakantie te nemen

  De zomervakantie associëren we vaak met allerlei activiteiten in de buitenlucht waarbij gamen er even niet van komt. Maar toch is het handig om iets bij je te hebben om te doen, want wat nou als het regent, of je uren op de achterbank in de file zit? Dan kan het handig zijn om één van deze Switch-games in je rugzak te hebben.

  Top 10 beste open world games ooit gemaakt

  De beste open world games aller tijden vind je hier! Er zijn genoeg games op de markt met een wereld waarin je verdwijnt. Dit zijn natuurlijk games met een open wereld en de tien beste zetten we voor je op een rijtje.

  De 5 beste Game Mania Black Friday aanbiedingen

  Het is Black Friday en ook Game Mania doet mee. Wij hebben de beste deals van Game Mania deze Black Friday voor je op een rijtje gezet.

  The Legend of Zelda Breath of the Wild Nieuws

  Zelda-producer snapt fans oude stijl niet: “Waarom wil je dat?”

  De Zelda-franchise is de laatste jaren flink veranderd. Veel fans vinden de open-world aanpak van Breath of the Wild en Tears of the Kingdom verfrissend, maar er zijn ook fans die de oude lineaire stijl missen. Dat begrijpt Zelda-producer Eiji Aonuma alleen niet helemaal.

  Tears of the Kingdom sequel zou “een beetje te gek worden”

  Dat The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom een direct vervolg is op Breath of the Wild, met dezelfde map als basis, is al ongebruikelijk voor een Zelda-game. Nintendo lijkt ook niet ineens de smaak te pakken te hebben wat betreft Zelda-vervolgen. Volgens producer Eiji Aonuma zou een directe Tears of the Kingdom sequel “een beetje te gek worden”.

  Groot Tears of the Kingdom mysterie verklaard door regisseur

  The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom borduurt in veel opzichten voort op Breath of the Wild. Maar er zijn ook dingen uit Breath of the Wild die nergens te bekennen zijn in het vervolg en zo voor enig mysterie zorgen. Eén van die verdwijningen wordt nu verklaard door de regisseur van de game.

  ‘Switch 2 rekent af met Breath of the Wild laadtijden’

  Er gaan steeds meer geruchten rond over de Nintendo Switch 2. De console zou bijvoorbeeld getoond zijn tijdens gamescom en indrukwekkende dingen hebben laten zijn. Een bekende insider komt nu met meer details, bijvoorbeeld dat de laadtijden veel beter zijn.

  Zelda blijft na Tears of the Kingdom open world

  Miljoenen mensen zijn momenteel bezig met The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. De game is open world, zoals verwacht mocht worden van een vervolg op Breath of the Wild. Bovendien hoeven we voorlopig niet te verwachten dat Zelda het ineens weer over een andere boeg gooit.

  © 2005 - 2024 Alle rechten voorbehouden.