Senua’s Saga: Hellblade II

  Uitgebracht voor Xbox One, Xbox Series X & PC

  Genres: Avontuur

  Gemaakt door Ninja Theory en uitgegeven door Microsoft Game Studios

  Senua’s Saga: Hellblade II Artikelen

  5 games waarin mythologie een grote rol gaat spelen

  De oude mythologieën zitten vol met prachtige verhalen en gebeurtenissen. Hier valt natuurlijk een hele hoop uit te halen. Zo worden er heel veel films en series gebasseerd op deze oude godsdiensten, maar ook een heleboel spellen. De komende tijd zullen er een hoop games uitkomen waarin godsdiensten of mythologieën een grote rol zullen gaan spelen. Dit zijn onze 5 favorieten!

  Inside Xbox uitzending - Wat wij van Microsoft verwachten morgen

  Morgenavond is het eindelijk zover: Microsoft gaat ons meenemen in de wereld van de komende Xbox Series X games. De Inside Xbox stream zal zich voornamelijk focussen op First-party titels die we komende tijd mogen verwelkomen. Wij vertellen je wat je allemaal mag verwachten van het evenement.

  Update: Dit zijn alle Xbox Series X details op een rij

  2020 is het jaar van de next gen consoles. Zowel Microsoft als Sony zullen de nieuwe console voor het eind van het jaar op de markt brengen. Waar Sony de kaarten nog tegen de borst houdt, heeft Microsoft al redelijk wat details bekendgemaakt Wat weten we al van de Xbox Series X?

  Xbox Series X launchgames die we verwachten

  Dat 2020 het grootste gamejaar ooit gaat worden lijkt vast te staan gezien er reusachtige titels op de planning staan en er twee gloednieuwe consoles onderweg zijn. Een daarvan is de Xbox Series X die in het najaar van 2020 verschijnt. Daarbij horen natuurlijk toffe Xbox Series X launchgames en dus zetten wij de verwachtingen op een rijtje!

  PS5 specs vs Xbox Series X specs - Wie gaat er winnen?

  We zijn weer aangekomen in het walhalla van gaming, want de next-gen consoles staan weer voor de deur. De strijd tussen Sony en Microsoft gaat door na de PS4 en de Xbox One, maar de vraag is wie gaat winnen. Wij zetten de PS5 specs tegenover de Xbox Series X specs in deze titanenstrijd!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.