Kingdom Come Deliverance Nieuws

  Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

  De laatste week van januari zit er alweer op en het weekend staat voor de deur. Dit weekend is de Brexit, maar er is ook genoeg tijd om te gamen. Afgelopen week hebben wij weer niet stil gezeten. Natuurlijk delen we graag wat wij uitgespeeld en gekocht hebben. Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

  De bol 10-daagse is weer terug met veel goede kortingen

  De bol 10-daagse van bol.com is weer van start gegaan hij duurt tot 2 oktober. Tijdens deze dagen krijg je flinke kortingen op een hele reeks aan producten. Denk aan Red Dead Redemption 2 en Crackdown 3. Er is flink wat korting te vinden tijdens de 10-daagse en daarvan lichten we hieronder een aantal uit.

  Devil May Cry 5, Kingdom Come en meer op Xbox Game Pass deze maand

  Tijdens de Inside Xbox uitzending van gamescom 2019 zijn niet alleen aankomende grote releases besproken. Je zou het bijna vergeten, maar er is ook aandacht geweest voor bestaande games en games die zeer binnenkort uitkomen. Er komen nog verschillende Xbox Game Pass games bij in augustus.

  Amazon Prime Day deals voor het eerst in Nederland

  De Amazon Prime Day deals zijn van start gegaan en dat brengt flink wat aanbiedingen met zich mee. Het is de eerste keer dat er in Nederland een Amazon Prime Day is. Het betekent flinke kortingen voor Amazon Prime leden op onder andere games en hardware

  Game Mania Summer Sale 2018 van start op nieuwe en USED games

  De Summer Sale 2018 is in volle gang bij Game Mania. De winkelketen heeft een scala aan koopjes in de winkel liggen, waardoor je voor een zacht prijsje de grootste games kunt kopen. Absolute toppers als deze kun je bijna niet aan je voorbij laten gaan.

  Kingdom Come Deliverance kopen voor 39.99 - En meer Intertoys deals

  Intertoys komt met flinke kortingen. Zo worden flink wat games voor een goedkopere prijs verkocht. Zodoende kun je nu Kingdom Come Deliverance kopen met korting.

  Kingdom Come Deliverance save game optie wordt anders door update

  De Kingdom Come Deliverance save game optie zal iets makkelijker gaan door middel van een aankomende update. Ontwikkelaar Warhorse Studios belooft spelers een nieuwe manier om op te slaan.

  Kingdom Come Deliverance sales nu al op de 500 duizend

  De eerste Kingdom Come Deliverance sales zijn binnen! Het spel is pas sinds 13 februari verkrijgbaar maar is nu al meer dan 500 duizend keer over de toonbank gegaan. Dat heeft ontwikkelaar War Horse bekendgemaakt. Een indrukwekkende start.

  Kingdom Come Deliverance trailer toont verhaal

  Deep Silver heeft een nieuwe Kingdom Come Deliverance trailer naar buiten gebracht. In de video, die ook veel gameplay beelden bevat, wordt het verhaal van hoofdpersoon Henry uitgelegd.

  Kingdom Come Deliverance special edition en collectors edition aangekondigd

  Warhorse Studios en Deep Silver hebben de Kingdom Come Deliverance Special Edition en Collectors Edition aangekondigd. Beide edities bevatten exclusieve content.

   © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.