Horizon Forbidden West

  Uitgebracht voor PlayStation 5

  Genres: Actie, avontuur, shooter & third-person shooter

  Gemaakt door Guerrilla Games en uitgegeven door Sony Interactive Entertainment

  Horizon Forbidden West Artikelen

  Wanneer stoppen third-parties met "last-gen"-games?

  De PlayStation 5 en Xbox Series X/S zijn alweer bijna een half jaar geleden uitgekomen en bij kersverse bezitters van de next-gen-systemen begint het nu toch een beetje te kriebelen. De next-gen games die rond release verschenen, maar daadwerkelijke, exclusieve titels zijn er nog maar nauwelijks. Vraag wordt dan ook steeds meer wanneer fabrikanten stoppen met het maken van “last-gen”-games en de ontwikkeling voor de nieuwe huidige generatie echt losbarst.

  De beste PS4 games van 2021 om nu in de pre-order te zetten

  De PS5 en Xbox Series X hebben sinds release veel aandacht gestolen en dat is natuurlijk niet zo vreemd. Door de enorme tekorten zijn er alleen maar een klein aantal gamers die met de next-gen consoles aan de slag kunnen gaan. Gelukkig zijn er ook nog genoeg sterke PS4 games die in 2021 verschijnen, die je nu al met een gerust hart in de pre-order kan zetten.

  Top 10 next-gen games om naar uit te kijken

  Steeds meer mensen weten een next-gen console te bemachtigen. Hoewel de Xbox Series X en de PlayStation 5 nog steeds moeilijk te krijgen zijn wereldwijd, staan er wel al een aantal hele vette titels in de wachtrij voor de consoles. Wij hebben een lijstje gemaakt voor jullie waarin wij onze top 10 aankomende next-gen games bespreken.

  De 10 beste action adventure games 2021 die je niet mag missen!

  Door het coronavirus hebben ontwikkelaars het moeilijk gehad, maar toch zijn ze vanuit huis hard aan het werk geweest om onze nieuwe avonturen te leveren. Dit jaar kunnen we helemaal ronddwalen in nieuwe werelden. De 10 beste action adventure games 2021 mag je dan ook niet missen!

  Deze 5 RPG games moet je in 2021 in de gaten houden!

  Ondanks het coronavirus zijn ontwikkelaars afgelopen jaar hard aan het werk geweest, om in 2021 te knallen met gloednieuwe topgames. Het lijkt dan ook een mooie gamejaar te gaan worden, en deze 5 RPG games moet je in 2021 zeker in de gaten houden!

  Horizon Forbidden West Nieuws

  Horizon Forbidden West leak noemt PS5 releasedatum

  Als we een lek rondom Horizon Forbidden West moeten geloven, dan komt de game binnenkort uit. Volgens de betrouwbare insider Robert Serrano moet de game dit jaar nog verschijnen voor PlayStation 4 en PlayStation 5.

  'PS5 krijgt meer exclusives dan vorige generaties'

  Alsof er nog niet genoeg reden was om een PS5 aan te schaffen, nu krijgen we ook nog eens te horen dat de next-gen console meer exclusives gaat krijgen dan vorige generaties. Het belooft een hoop spektakel te brengen naar de PS5.

  'Horizon Forbidden West krijgt releasedatum in 2021'

  Nadat we Horizon Forbidden West niet zagen bij State of Play begonnen we al te zweten. Toch lijkt het erop dat de game een releasedatum krijgt in 2021.

  PS5 exclusives details voor 2021 onthuld

  In een PS5 YouTube-video is er bevestigd wanneer verschillende PS5 exclusives uit zullen komen. We hebben het hier over onder andere Gran Turismo 7, Ratchet & Clank: Rift Apart en Horizon: Forbidden West. De trailer gaat gepaard met wat beelden van de game, waaronder de release te lezen is.

  Horizon Forbidden West en Sackboy krijgen ook een PS4 release

  Sony richt haar pijlen op dit moment voornamelijk op de release van de PS5. Omdat PS4-bezitters niet allemaal in één keer over zullen stappen naar de PlayStation 5, geeft Sony drie games ook een release op de PS4: Horizon Forbidden West, Spider-Man Miles Morales en Sackboy A Big Adventure.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.