Five Nights at Freddy's

  Uitgebracht voor PC

  Genres: Simulatie

  Gemaakt door Scott Cawthon en uitgegeven door Scott Cawthon

  Five Nights at Freddy's Nieuws

  Five nights at freddies keert terug!

  We zijn duidelijk nog niet genoeg het stuipen op het lijf gejaagd, want de populaire franchise van Five Nights At Freddy’s keert terug met een nieuwe game in de reeks.

  Five Nights at Freddy's filmscript afgewezen door Scott Cawthon

  De script van de Five Nights at Freddy's verfilming is afgewezen door Scott Cawthon, de maker van de games. Het filmscript was eerder al goedgekeurd door producer Jason Blum (Halloween) en regisseur Chris Columbus (Harry Potter). Toch heeft de maker van de Five Nights at Freddy's games het filmscript weggegooid.

  Five Nights at Freddy's film gaat in productie bij Blumhouse

  De Five Nights at Freddy's film gaat officieel in productie. Er is een regisseur gevonden en Blumhouse Productions moet binnenkort van start gaan met het samenstellen van de filmadaptatie. Een exacte releasedatum is nog niet bekend.

  FNAF film strikt bekende regisseur

  Een FNAF film? De populaire horrorgame ranchise komt naar het witte doek; Five Nights at Freddy's Official Movie, zo blijkt de film te gaan heten. Bij veel mensen heerste er enige twijfels of de film er nog wel zou komen. Maar vanaf vandaag lijken de eerste stappen naar de film te zijn gemaakt.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.