Days Gone Nieuws

  Sony's Days of Play 2019 deals zijn nu verkrijgbaar!

  Een beetje hypocriet is het wel, maar ons hoor je niet klagen. Sony maakt vanaf vandaag de Days of Play 2019 deals beschikbaar, waardoor je met grote korting het beste van de PlayStation 4 kunt kopen. Consoles, controllers, games en nog veel meer voor een zacht prijsje.

  Days Gone aanbieding - Alleen vandaag hoge korting bij Bol.com

  Er is een Days Gone aanbieding bij Bol.com. Met een dagaanbieding is de game te koop voor € 39,99 in plaats van € 69,99. Deze aanbieding loopt nog maar tot het einde van de dag, dus wees er snel bij.

  Nieuwe Days Gone trailer geeft meer inzicht in het verhaal

  Er is een nieuwe Days Gone trailer uitgebracht die meer inzicht geeft in het verhaal van de aankomende game. De game zal over precies een maand uitkomen op 26 april 2019. In de trailer zien we dat het verhaal een duistere ondertoon zal hebben, zelfs voor in de zombie-apocalypse.

  Days Gone release uitgesteld naar april 2019

  De Days Gone release is uitgesteld. Sony's open wereld game waarin zombies vrij rondlopen zou oorspronkelijk op 22 februari 2019 voor de PlayStation 4 verschijnen, maar moet nu eind april van 2019 op Sony's paradepaardje uitkomen. De studio achter de game krijgt zo meer tijd om Days Gone te polijsten.

  Nieuwe PlayStation 4 games onthullingen in aanloop naar E3 2018

  Er komen nieuwe PlayStation 4 games aan. De komende dagen gaan de games onthuld worden in aanloop naar E3 2018. Vanaf woensdag zullen de aankondigingen beginnen.

  Datum en tijd PlayStation E3 2018 persconferentie aangekondigd

  De datum en tijd van de PlayStation E3 2018 persconferentie is aangekondigd. Wederom zal de persconferentie gedurende de nacht plaatsvinden. Dit gebeurt op de nacht van maandag 11 juni op dinsdag 12 juni.

  Days Gone release is uitgesteld naar 2019

  Sony's exclusieve open-wereld game voor de PlayStation 4 is uitgesteld naar het jaar 2019. Dit nieuws werd bevestigd door een persvoorlichter van Sony tegenover website USgamer. De Days Gone release zou in eerst instantie dit jaar plaatsvinden.

  Alle bevestigde exclusieve PlayStation games 2018

  PlayStation liefhebbers opgelet! Er staan dit jaar weer een hoop mooie exclusives voor jullie klaar. Er zijn meer dan genoeg titels die enkel op de PlayStation uit gaan komen dit jaar. Daarom hebben wij alle bevestigde exclusieve PlayStation games 2018 op een rijtje gezet.

  Days Gone gameplay getoond tijdens Sony persconferentie

  Sony heeft tijdens haar persconferentie tijd gemaakt om meer Days Gone gameplay te tonen. Een trailer van ruim zeven minuten laat ons meer zien van de game.

  Days Gone op E3 2017 groots aanwezig volgende maand

  We kunnen een hoop nieuwe informatie verwachten van Days Gone op E3 2017. De PlayStation 4 exclusieve game zal groots aanwezig zijn op de gamebeurs.

  Nieuwe PS4 game Days Gone aangekondigd op Sony E3 persconferentie

  Tijdens de Sony E3 persconferentie is de nieuwe game Days Gone aangekondigd. Het gaat om een postapocalyptische titel waarin je als bounty hunter moet overleven.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.