Assassin's Creed Origins

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Avontuur & stealth

  Gemaakt door Ubisoft Montreal en uitgegeven door Ubisoft

  9

  Assassin's Creed Origins Artikelen

  De top 5 bestverkochte Assassin’s Creed games

  Met de komst van Assassin’s Creed: Valhalla staan de spotlights natuurlijk weer even volle bak op de franchise te schijnen. Ubisoft maakte bekend dat de verkoop van de gloednieuwe game het ontzettend goed doet. Dit pakken wij als een gelegenheid om de bestverkochte Assassin’s Creed games aller tijden af te gaan. Hier is de top 5!

  Top 5 Assassin’s Creed hoofdpersonen

  Met de komst van Assassin’s Creed Valhalla hebben we weer een nieuwe game in deze fantastische reeks. Over de jaren kregen we tal van Assassin’s Creed spellen met een heleboel verschillende personages. Vooral de hoofdrolspelers in deze spellen zijn natuurlijk erg blijven hangen. Er zijn er in deze twaalf spellen een heleboel enorm vette hoofdrollen geweest en vandaag gaan wij onze vijf favorieten af met jullie.

  Wat worden de gratis PlayStation Plus games van juni 2020?

  Sony gaat in de komende dagen ergens de nieuwe PlayStation Plus games bekend maken. De gratis games voor juni moeten om twee redenen wel heel flink zijn. Enerzijds was mei nou niet echt de maand waar gamers voor warm liepen en anderzijds is het in juni het 10-jarige jubileum van PlayStation Plus. Wat worden de gratis PlayStation Plus games van juni 2020?

  Top 10 beste PlayStation Store deals van de zomer!

  Oh kom maar eens kijken, wat je in de PSN Store vindt! Dat klopt, je kunt op het moment weer een scala aan deals vinden in de PlayStation Store. Wij zetten de tien beste PlayStation Store deals voor je op een rijtje zodat je goedkoop aan toffe games komt deze zomer!

  Beste Steam sales van dit moment - Prachtige deals voor PC gamers

  PC gamers hebben vandaag geluk, Steam heeft namelijk prachtige sales op dit moment. Vele games hebben 50 tot 90 procent korting en er zitten veel mooie titels tussen. Sla dus nu je slag terwijl de deals nog gelden, want het is nog onbekend tot wanneer dit zal duren. Dit zijn de beste Steam sales op dit moment.

  Assassin's Creed Origins Nieuws

  Ubisoft geeft Assassin's Creed Discovery Tours gratis weg

  Ubisoft maakt als onderdeel van de actie #PlayApartToegether de Discovery Tours van Assassin's Creed Origins en Assassin's Creed Odyssey gratis beschikbaar voor iedereen. De tours zijn te downloaden voor PC.

  Ubisoft is niet van plan om terug te keren naar 'gefocuste' Assassin's Creed games

  De Assassin’s Creed games waar ontwikkelaar en uitgever Ubisoft ons de laatste jaren op heeft getrakteerd zijn titels waar spelers tientallen uren in kunnen stoppen, zonder zich te vervelen. Volgens CEO Yves Guillemot is de nieuwe stijl zo succesvol dat het bedrijf niet van plan is om terug te keren naar het oude concept van de franchise.

  Nieuwe PlayStation Store deals toegevoegd in 2019 sale

  Sony heeft nieuwe PlayStation Store deals toegevoegd in de Januari-uitverkoop die op 21 december 2018 begon. Games als Hitman 2 en Assassin's Creed Origins zijn onder andere toegevoegd aan de sale. De uitverkoop duurt nog tot en met zaterdag 19 januari.

  Assassins Creed VR escape room Escape The Lost Pyramid nu in Nederland

  Escape The Lost Pyramid, de VR Escape Room Experience van Assassins Creed, is vanaf nu beschikbaar in Nederland. Deze escape room is gebaseerd op Assassins Creed Origins, een deel van de populaire gamereeks die uitkwam in 2017. Escape The Lost Pyramid biedt spelers een unieke VR-ervaring voor meerdere spelers waarbij je veel moet samenwerken.

  Assassin's Creed Odyssey launch trailer uitgebracht

  Zojuist is de nieuwste Assassin's Creed Odyssey launch trailer op het YouTube-kanaal van UbisoftNederland verschenen. Nog heel even geduld hebben en dan is het zover. Op 5 oktober zal Assassin's Creed Odyssey uit komen voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.