Dit is wanneer Elite seizoen 4 te zien is op Netflix

News
maandag, 12 april 2021 om 16:30
elitef1621583634
Er zijn nieuwe beelden van de serie Elite uitgegeven door Netflix. Op Twitter zijn meerdere beelden getoond van het nieuwe seizoen en we krijgen al een kleine blik op wie we zonder twijfel terug gaan zien in het nieuwe seizoen. Naast alleen een blik op de nieuwe studenten in de serie, hebben we ook een releasedatum en die is sneller dan je denkt!
Let op: dit bericht bevat spoilers over eerdere seizoenen van Elite.
De eerste drie seizoenen van de Spaanse dramathriller Elite zijn ontzettend goed ontvangen op Netflix. Veel fans kunnen niet wachten op seizoen vier van de serie. Gelukkig hebben we nieuwe beelden mogen zien op Twitter en dat niet alleen, maar we hebben ook een releasedatum.
Seizoen 4 van Elite is op 18 juni te zien op het streamingplatform. We kunnen dus beginnen met het aftellen!

Nieuwe beelden van Elite

De cast is flink vernieuwd voor seizoen 4. We weten dat er in ieder geval vijf geliefde gezichten helaas niet in het nieuwe seizoen van de serie zijn: Carla, Lu, Nadia, Valerio en Polo hebben helaas afscheid genomen. Maar daartegenover krijgen we wel weer een aantal nieuwe gezichten erbij. Namen als Andrés Velencoso, Manu Rios, Carla Díaz, Martina Cariddi, Pol Granch en Diego Martín krijgen een rol in de Netflix hitserie.
We zien ook iedereen weer teug in de verschillende foto’s op het Twitter-account. Wat er precies gaat gebeuren in het nieuwe seizoen is nog niet duidelijk, maar wél weten we dat de zomervakantie ruim twee maanden heeft geduurd na de dood van Polo en er nu dan ook een grote groep studenten bij komt.