Zo kun je de oefenwedstrijden van PSV kijken

Article
zaterdag, 09 juli 2022 om 13:00
gakpo psv fifa 21f1628254625
PSV is al druk bezig met de voorbereiding op het aankomende voetbalseizoen. De voetbalclub uit Eindhoven heeft al een aantal oefenwedstrijden afgewerkt. Daarnaast staan er in de voorbereiding ook nog een aantal wedstrijden op het programma. Zo kan ook jij de oefenwedstrijden van PSV bekijken.
Voor PSV is er een nieuw tijdperk aangebroken. Dit seizoen staat de legendarische oud-voetballer Ruud van Nistelrooy als trainer voor de ploeg. In het afgelopen seizoen eindigede PSV als tweede achter landskampioen Ajax.
Dit jaar willen de Eindhovenaren weer een serieuze gooi doen naar de titel. Daarvoor is het al flink aan het bouwen aan een nieuwe selectie. Zo verwelkomde PSV al flink wat versterkingen, zoals Guus Til (Spartak Moskou), Luuk de Jong (Sevilla), Walter Benítez (OGC Nice) en Xavi Simons (Paris Saint-Germain).

Oefenwedstrijden PSV

De eerste oefenwedstrijd van PSV werd op 25 juni afgewerkt. Toen was de Duitse vierdeklasser Blau-Weiß Lohne de tegenstander. PSV had geen kind aan de voetbalclub uit Oldenburg en won met 6-0. Cercle Brugge was de tweede oefentegenstander van het seizoen. Tegen de Belgen had PSV het flink lastiger en moest op 2 juli genoegen nemen met een 2-2 gelijkspel.
In de maand juli staan er nog eens vier oefenwedstrijden op het programma. Zo oefent het op zaterdag 9 juli om 15:30 uur tegen Arminia Bielefeld en speelt het tijdens de fandag op 16 juli tegen Villarreal. Drie dagen later is stadsgenoot FC Eindhoven om 19:00 uur de tegenstander. PSV sluit op zaterdag 23 juli de voorbereiding af met om 18:00 uur een oefenwedstrijd tegen Real Betis.

Oefenwedstrijden PSV kijken

PSV-fans willen natuurlijk ook kunnen genieten van de oefenwedstrijden van hun club. De eerste oefenwedstrijd van het voorseizoen was te bekijken via het YouTube-kanaal van PSV. Na de wedstrijd kwamen er ook nog hoogtepunten van het oefenduel online.
Na de voorbereiding staat er voor PSV op zaterdag 30 juli om 20:00 uur de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tegen Ajax op het programma. Op dinsdag 2 of woensdag 3 augustus wacht voor PSV de eerste wedstrijd in de derde voorronde van de Champions League. De Eredivisie trapt PSV op zaterdag 6 augustus om 20:00 in eigen huis af tegen FC Emmen.