Zo kan je nog de Hogwarts Legacy Collector's Edition krijgen

Article
zondag, 18 september 2022 om 9:00
hogwarts legacy desktopf1609859998
Harry Potter-fans kunnen niet wachten op de release van Hogwarts Legacy. De nieuwe Harry Potter-game ligt vanaf 10 februari 2023 in de schappen, maar is via een speciale Collector’s Edition ook al te spelen vanaf 7 februari. Die Collector’s Edition is alleen overal uitverkocht, maar gelukkig hebben we een paar manieren voor je op een rijtje gezet om de Collector’s Edition toch nog te krijgen.
Dat er naar Hogwarts Legacy uitgekeken wordt, is wel duidelijk. De nieuwe game bracht recentelijk naar buiten dat er een Collector’s Edition aan zou komen die voor 319 euro over de toonbank ging. Al snel waren pre-orders uitverkocht, waardoor velen de bundel met onderstaande voorwerpen nu mislopen.
In de Hogwarts Legacy Collector's Edition zit:
  • Deluxe-editie:
  • 72 uur eerder toegang
  • Zwarte-Kunstenpakket (Berijdbare Terzieler, Strijdarena Zwarte Kunsten, Cosmetische set Zwarte Kunsten)
  • Kelpie-gewaad
  • Garnizoenshoed Zwarte Kunsten
  • Collector’s Edition Box
  • Stalen box
  • Een levensgrote zwevende toverstaf met bijbehorend boek

Marktplaats

We trappen af met de manier om jezelf nu alvast te verzekeren van een Collector’s Edition van Hogwarts Legacy. Dat is door Marktplaats af te speuren. Verschillende bliksemsnelle klanten hebben pre-orders bemachtigd en verkopen deze door via Marktplaats. Je hebt daar nu al verschillende aanbieders, waarbij je kunt bieden of gelijk een vaste prijs kunt betalen.
Helaas zorgt deze optie er wel voor dat je vaak meer betaald voor de Collector’s Edition. Zo verkoopt iemand deze speciale editie voor 750 euro, terwijl een andere aanbieder alleen tegen ruil zijn pre-order afstaat. Je moet dan alleen wel ruilen voor de Collector’s Edition van God of War Ragnarok.
hogwarts legacy screenf1674732515

Speur na release de fysieke winkels af

Als laatste is er ook nog de wanhoopsactie. Niemand is er trots op, maar soms loont het daadwerkelijk om na de release van een game de fysieke winkels te bezoeken om te zien of er nog een Collector’s Edition op voorraad is. Het komt namelijk wel eens voor dat iemand verzaakt zijn pre-order in te lossen.
Voor Hogwarts Legacy kan dat ook goed gebeuren, vooral omdat deze versie zo enorm veel kost. Hierdoor kan het goed zijn dat iemand bij Game Mania zijn pre-order niet komt ophalen (en betalen) waardoor de winkel ineens een editie over heeft voor de losse verkoop. Het geluk moet natuurlijk wel aan jouw zijde zijn, maar het is het proberen zeker waard.