5 onmisbare Yoshi's Woolly World Tips en Tricks

Article
maandag, 29 juni 2015 om 11:41
xgn google image
Eén van de leukste elementen aan Yoshi’s Woolly World is het verzamelen van alle verschillende Yoshi’s. Toch kan het vinden van alle bolletjes wol moeilijker zijn dan het lijkt. Dit zijn vijf Yoshi’s Woolly World Tips en Tricks om alles te vinden!

Hollen naar het oosten

Onderzoek heeft uitgewezen dat in onze hersenen, naar rechts lopen het meest logisch is voor onze hersenen. Denk er maar over na. Nagenoeg alle platformers scrollen ook van links naar rechts.
Ontwikkelaars hebben dit door, dus wanneer je een level start is het eerste wat je kan proberen naar links lopen. De kans is dan groot dat er stiekem een collectible zoals een bolletje wol ligt. Probeer het ook eens in andere games. Het werkt!
74388

Vier paar ogen

We begrijpen dat de gemiddelde XGN-bezoeker een doorgewinterde gamer is. Geheimen zijn niks nieuws voor je en je ziet alles op het eerste gezicht. Toch? Of mis je toch wel iets?
Een gouden tip is dan ook: haal een vriend erbij! Twee spelers zijn beter dan één, en vier ogen zien veel meer dan twee. Probeer samen op zoek te gaan naar alle wannahaves, een vriend kan een ander perspectief op de situatie bieden.
74389 2

Genoeg wollen ballen

Yoshi’s handelsmerk is altijd al het opslokken van vijanden geweest. Als Yoshi vijanden inslikt, worden ze later uitgepoept als een ei. In Yoshi’s Woolly World zijn de eieren vervangen door bolletjes wol.
Veel geheimen in Yoshi’s Woolly World kan je alleen maar vinden door het gooien van de bolletjes wol. Soms is het zo simpel als het bolletje door een doorzichtig vraagteken gooien, maar soms vereist het iets meer denkwerk. Probeer bolletjes wol op willekeurige lege plekken te gooien, er kan altijd wel een verborgen schat liggen!
74390 2

Probeer alle pijpen

Vieze grapjes terzijde, zijn pijpen een groot gedeelte van de identiteit van de Mario games. Yoshi’s Woolly World is geen uitzondering op de regel. De game zit vol met de iconische groene buizen en de bijbehorende piranha planten.
Onze tip is daarom ook: probeer alle pijpen uit! En daarmee bedoelen we niet alleen die uit de grond komen; ook de buizen uit de bovenkant van het scherm kunnen potentieel leiden naar bolletjes wol.
74391

Losse flodders

Een nieuwe feature in Yoshi’s Woolly World zijn de losse stukjes draad die door de leves verspreid liggen. Yoshi kan deze draden lostrekken, waardoor platformen verdwijnen.
Deze draden verbergen heel vaak een stuk wol of een zonnebloem. Het probleem is alleen dat deze goed verstopt zijn in de achtergrond. Blijf goed kijken als je vast zit, er kan altijd wel een geheim stukje draad verscholen zitten!
Bekijk ook nog even onze special over de vijf redenen waarom je deze game in huis moet halen.
Hebben jullie wat aan deze Yoshi's Woolly World tips en tricks gehad? Laat het ons weten in de comments!