XGN Tip Ons! - Jouw verhaal op de site?

Article
woensdag, 07 maart 2018 om 9:31
xgn google image
De oplettende lezer had het vast en zeker wel al gezien, er is een XGN Tip Ons functie aan het menu toegevoegd. In dit formulier kun je al jouw gekke verhalen die te maken hebben met games, films en tech delen. Wie weet plaatsen wij het wel op de site!
Denk daarbij aan leuke, gekke, droevige en interessante verhalen, niets is ons gek genoeg. Dus heb jij bijvoorbeeld als eerste Tom Cruise gespot in Nederland, of ken jij een opkomende e-Sporter die op het punt staat om met zijn skills de wereld te veroveren? Laat het ons gewoon weten!

XGN Tip Ons kan voor alles

Schroom niet om het formulier in te vullen of direct te mailen naar [email protected], het lijkt ons leuk om de stem van de community nog beter te horen door middel van deze functie. Wanneer je ons weet te overtuigen met een leuk verhaal dan zullen we contact met je opnemen voor meer informatie.
Voor de mensen die hun verhaal graag willen delen zonder dat hun naam bij het artikel komt te staan is er de mogelijkheid om het formulier geheel anoniem in te vullen.